Elena Huelva

Elena Huelva es queda sense complir el seu somni

Elena Huelva no ha pogut assistir on hagués volgut

Elena Huelva no ha pogut complir un dels seus somnis més esperats. Ha arribat la data i no s'ha vist amb prou forces per assistir-hi. Com que el més important és la salut, ho ha viscut des de la comoditat de casa seva.

Fa uns dies que els metges van permetre a Elena Huelva que passés el Nadal a casa seva amb els pares, el gos i la germana. Això a Elena li va fer immensament feliç atès que tenia moltes ganes de tornar a casa seva.

Aquests dies allà, Elena Huelva ha viscut moments molt bonics en què la seva mare li va mostrar el tatuatge que es va fer en honor seu. A més a més, també va poder gaudir d'una sessió de cinema d'Avatar que va compartir amb la seva germana Emi.

Tanmateix, ahir era una altra data molt especial i Elena Huelva no va poder estar presencialment, però ho va viure de manera diferent des de casa seva.

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva gaudirà del Nadal a casa seva amb la família. | Instagram

Elena Huelva no va poder assistir al concert de la cantant catalana

En efecte, ahir va ser l'últim concert d'Aitana, la cantant favorita d'Elena. La catalana posava fia a la seva gira 11 Razones al Wizink Center (Madrid) i Elena no hi va poder assistir. Tot i això, la intèrpret de Sant Climent de Llobregat, com que n'era conscient, li va dedicar un missatge des del mateix escenari.

«Volia enviar-li des d'aquí una forta abraçada i un petó enorme a Elena Huelva, gràcies, de veritat. Ella, malgrat tot, malgrat la seva lluita, és una dona molt lluitadora i sempre sempre ha estat als meus concerts encara que estigués a l'hospital. Ella sempre intentava venir a veure'm i aquesta nit no pot ser aquí. Des d'aquí li vull enviar un petó enorme, gràcies per tot el que fas per mi, t'estimo molt, Elena».

La cantant de Sant Climent va dedicar aquestes emotives paraules a una de les seves fans més grans, que va veure el concert per videotrucada gràcies a una altra persona que sí que hi va poder assistir.

Aquest concert va ser digne de finalitzar una gira completa. Tot el Wizink va poder gaudir d'altres artistes com ara Ptazeta, Lola Índigo, Pablo López o David Bisbal, artistes que van anar a cantar una cançó amb ella per acompanyar-la aquesta nit tan especial.

«Tant de bo haver pogut ser-hi, com sempre… T'estimo molt més, gràcies per tot, Aitana. Que s'hagi recordat de mi… Ella és tan important i l'estimo tant, de debò», li va dir Elena a través del seu Twitter.

Així es va forjar la relació d'amistat

Elena Huelva sempre ha estat molt fan d'Aitana. Fins i tot a les radioteràpies demanava a les infermeres que li posessin la cançó Vas a quedarte perquè li fessin més amenes les proves.

A partir d'aquí, es van trobar en concerts de la catalana i en altres esdeveniments. De fet, Aitana sempre ha estat molt atenta a Elena. Per això, la va convidar a l'estrena de La última a Madrid, a la qual sí que va assistir. Així, va poder gaudir del debut de la cantant de Sant Climent com a actriu a la pantalla petita.

Elena Huelva, abans del concert, va recordar que no hi podria assistir, però va demanar als altres que en gaudissin. «Em fa molta pena no poder ser-hi aquesta nit amb Aitana donant-ho tot, però estaré d'una altra manera, des de casa, perquè la meva salut aquesta vegada no em dona treva. Gaudiu-ne i doneu-ho tot tots aquells que hi aneu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp