Elena Huelva

Elena Huelva: quina malaltia té, qui és i quina és la seva història

Elena Huelva ha esdevingut molt popular a les xarxes socials després de compartir la seva situació

En els últims mesos hi ha hagut un nom que ha sonat amb molta força a les xarxes socials: Elena Huelva. La noia de només 20 anys va començar a compartir el dia a dia de la seva lluita contra una de les malalties més dures que hi ha: el càncer.

Des de llavors, la sevillana es va guanyar l'afecte i el respecte de milers de persones fins a arribar a acumular gairebé mig milió de seguidors a Instagram. Actualment, s'ha convertit en tot un exemple de lluita i superació. Les seves lliçons de fortalesa i optimisme han calat molt a fons i ha esdevingut un autèntic referent.

Elena Huelva i la seva valenta lluita contra el càncer

Avui dia, les xarxes socials s'han convertit en tot un altaveu per donar visibilitat a multitud de situacions diverses. Ja queda lluny la simple superficialitat, on només es mostra com de bé estàs. El 2019 Elena va decidir compartir la situació que estava passant.

A Elena li van detectar amb 16 anys un sarcoma d'Ewing. Durant els primers mesos, la família i els amics van ser el seu gran suport. Tanmateix, després d'acabar el primer tractament, va decidir fer pública la seva malaltia i explicar com estava sent la situació en què es trobava.

Elena Huelva va trobar a Instagram, un lloc on poder visibilitzar la realitat que estava travessant. Ella mateixa ha reconegut que ha estat de gran ajuda i que ha pogut conèixer gent increïble: «Vaig començar a ensenyar què em passava perquè em venia de gust. Volia que la gent veiés aquesta realitat. Al principi, ajudava persones, però al final també m'estan ajudant a mi. És una cosa molt bonica», revelava en una entrevista recent.

La noia no té cap problema a mostrar com està sent el seu dia a dia amb la seva situació. I gràcies a això, ha pogut conèixer gent que admirava.

Primer pla de Sara Carbonero posant a un 'photocall'
Sara Carbonero ha esdevingut un gran suport per a Elena. | Europa Press

Elena Huelva compta amb el suport de molts famosos

En els darrers mesos, Sara Carbonero i Elena han estat molt unides. Des que la periodista va conèixer la història de la jove, no hi ha deixat d'estar atenta. «Em va conèixer per xarxes i em va seguir, jo ja la seguia. Em va enviar un missatge i que a mi em va fer moltíssima il·lusió. De vegades parlàvem, però poc. La cosa es va quedar aquí. Un dia jo era a Gran Vía, a Madrid, em va parar i vam parlar un moment. Poques hores després ens vam tornar a trobar i ja ens vam donar els telèfons», revelava Huelva fa un parell de mesos.

Des de llavors es va forjar una bonica amistat, i han esdevingut inseparables. Una situació molt semblant li ha passat amb Manuel Carrasco, amb qui també té una relació fantàstica.

Fa unes setmanes, la noia li dedicava unes paraules boniques a través d'Instagram: «Avui l'alegria i la il·lusió del dia ha estat ell, amb diferència. Manuel, gràcies per ser-hi i estar-hi, quina il·lusió veure't sempre, però més il·lusió que hagis vingut aquí. Gràcies per aquesta polsera amb destí, d'ales i roses», escrivia.

Elena Huelva comparteix com va el nou tractament

La jove 'influencer' ha compartit recentment que el nou tractament està funcionat tal com s'esperava. Després de setmanes d'anades i vingudes de l'hospital, finalment li van donar l'alta. Elena va poder acudir als premis Los40 Music Awards aquest cap de setmana, on s'ho va passar d'allò més bé.

Elena compartia amb els seus seguidors com es trobava i confirmava molt entusiasmada que els seus cabells han tornat a créixer: «Em pregunteu com estic i estic bé, dimarts vaig a l'hospital. Per cert, sí, m'està sortint el pèl», confirmava