Elena Huelva

Elena Huelva treu forces per reunir-se amb la seva persona especial

Elena Huelva rep l'afecte d'una famosa molt coneguda

Elena Huelva està passant per un petit sotrac. La seva malaltia no la deixa descansar i les últimes notícies que ens donava no eren precisament positives. En qualsevol cas, la noia intentava treure forces durant les últimes hores per veure una persona especial que admira.

Pot presumir que els dies més complicats sempre compta amb el seu afecte. Sara Carbonero no l'ha deixada sola en la lluita contra el càncer. De fet, és habitual que totes dues facin plans junts i que comparteixin a les xarxes socials cadascuna de les seves trobades.

Elena Huelva publicava recentment un vídeo que possiblement ha estat un dels més durs que se n'hagin vist. Hi comunicava als seus seguidors que li havien detectat més rastres de la seva malaltia a la tràquea, una zona molt delicada, ja que pot afectar la respiració.

La intenció és que en qüestió de poc temps es traslladi a un centre hospitalari de Sevilla per seguir amb el tractament. Tot i això, la 'influencer' no perd l'esperança i es resisteix a rendir-se, tot i trobar-se en un mal moment.

És tot un exemple de lluita i de superació. Des del llit d'un hospital s'encarrega de posar al dia els seus milers de seguidors,  que segueixen amb atenció el seu període de recuperació. Les sessions de radioteràpia i les múltiples proves a què la sotmeten, però, no aconsegueixen fer-li minvar l'ànim.

Elena Huelva i Sara Carbonero
Elena Huelva es va recordar de la periodista i li va fer un bonic regal | INSTAGRAM @SARACARBONERO

Malgrat tot, també té temps per recordar les persones especials per a ella, de les quals n'està pendent a tota hora. Amb Sara Carbonero té una bonica amistat que s'ha anat consolidant amb el pas dels mesos.

Així, Elena Huelva va voler tenir un detall amb la periodista, com Sara va mostrar a través d'un 'storie' al seu compte d'Instagram. Li va regalar una polsera de plata que tenia gravat el missatge: 'Cerquita'. L'ex d'Iker Casillas li va respondre amb un «moltes gràcies, bonica».

Prèviament, la noia havia publicat una fotografia des d'un hospital de Madrid. Va haver d'anar a un centre sanitari de la capital després de sentir que no podia respirar bé del tot. Un cop realitzades les proves, els facultatius van arribar a la conclusió que ha de continuar amb més sessions de quimioteràpia.

Ha explicat que «dimecres a la matinada dijous vaig començar a respirar d'una forma rara i sonava com un xiulet. Vam venir a urgències, em van fer una placa i em van estabilitzar». Tot i això, ha indicat que els van donar bones notícies.

«Així que aquesta tarda em traslladaran a l'hospital de Sevilla i dilluns segurament començaré  amb una mica de radioteràpia», va apuntar. Insisteix que «res em para» i reclamava als seus fans «una mica de la vostra energia i amor».

Elena Huelva compta amb l'afecte de molta gent

Elena Huelva rep diàriament moltes mostres d'afecte. Són centenars de milers les persones que la segueixen a les xarxes socials i que romanen molt pendents de la seva evolució.

Entre aquest grup hi ha uns quants personatges coneguts, que hi han coincidit i que coneixen la seva història. Manuel Carrasco, Omar Montes, Paula Echevarría o Ana Obregón són alguns dels que s'hi han posat en contacte. És cert que amb uns quants té una relació molt especial.

'Storie' de Sara Carbonero
La polsera que Elena Huelva va regalar a Carbonero | INSTAGRAM @SARACARBONERO

És el cas de Manuel Carrasco o de la mateixa Sara Carbonero. Els seus missatges de suport són els que donen forces a la jove per continuar lluitant amb més energia. Elena Huelva espera recuperar-se com més aviat millor per tornar-se a retrobar. Al capdavall, són moltes les persones que es preocupen per la 'influencer' i que li transmeten la seva energia diàriament.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp