Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

'Bomba' de Piqué i Clara Chía: asseguren que han tallat perquè troba a faltar Shakira

Gerard Piqué i Clara Chía podrien haver posat punt final a la seva relació

Nou capítol del serial de Shakira i Gerard Piqué. Quan tot semblava que s'acabaria amb l'acord de la custòdia dels seus fills, la veritat és que ha estat ben bé al contrari. 

I és que ara sembla que els rumors tornen a perseguir qui fou una de les parelles més mediàtiques del panorama català. Uns rumors que asseguren que la relació entre l'exblaugrana i Clara Chía hauria arribat a la seva fi. 

És el que assegura 'Socialité', programa de Telecinco. Però compte, perquè les 'Mamarazzis' d'El Periódico, ja han desmentit la informació, assegurant que Piqué i Clara estan bé i segueixen junts

Fotomuntatge de Gerard Piqué, Shakira i Clara Chía.
Possible ruptura entre Piqué i Clara Chía amb Shakira al bell mig. | CatalunyaDiari

Gerard Piqué i Clara Chía haurien trencat

Segons sembla, la parella hauria posat fi a la seva relació només uns mesos després de fer-se pública. I el motiu, segons els rumors que circulen cada cop amb més força, no hauria estat cap altre que Shakira

La presència constant de la cantant a la vida de l'exjugador del Barça hauria fet que aquest es replantegés la seva història d'amor amb Chia. 

«Piqué està molt afectat anímicament. Pel que sembla, troba a faltar Shakira, que està molt present en els seus pensaments», assegura el portal Culemanía

Imatge de Shakira i Piqué l'any 2014.
Gerard Piqué trobaria a faltar Shakira. | GTRES

I és que fa uns dies Gerard Piqué i l'estudiant de 23 anys van ser enxampats en mig del que semblava una discussió. Una breu crisi de la seva relació que, afegit al fet que l'exfutbolista trobaria a faltar la seva exparella, podria haver-ho dinamitat tot.  

També l'acord en què va arribar amb Shakira no l'hauria acabat de convèncer. «No porta bé que durant molts dies no pugui estar amb els seus fills», afirma el mateix portal. Una actitud que, asseguren, «podria estar afectant la seva relació amb Clara, que ha fet un gir de 180º». 

Tanmateix, i pel que sembla, no només hi hauria damunt la taula aquesta qüestió. Un altre motiu d'aquesta suposada ruptura hauria estat el fet de la pressió mediàtica a què s'hauria vist sotmesa Clara.

Un constant assetjament dels mitjans que l'acusarien d'haver 'robat' la parella a l'artista colombiana i que l'hauria fet prendre una decisió dràstica. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp