Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

Gir de 180° en la separació entre Piqué i Clara Chía: l'última hora que ho canvia tot

Telecinco va assegurar que Piqué i Clara Chía havien partit peres: ara hi ha un gir de guió totalment inesperat

Boom, parin rotatives: han parlat les 'Mamarazzis'. I asseguren —i compte amb això— que Gerard Piqué i Clara Chía continuen junts. Que no han tallat i que, per més inri, han marxat de viatge romàntic a una coneguda capital europea. 

'Socialité', programa de Telecinco, havia especulat amb la possibilitat d'una separació Piqué-Chía. Segons la premsa gossip madrilenya, l'exfutbolista ho estaria passant molt malament amb la seva separació de Shakira i hauria preferit distanciar-se de Clara Chía. Al final, res de res. Les 'Mamarazzis', periodistes amb informació contrastada de l'entorn de Piqué, desmenteixen que s'hagin separat i van més enllà: Piqué i Clara continuen enamorats. I com ho demostren? Passant el pont de viatge per Europa i lluny dels focus de la premsa. 

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Clara Chía i Gerard Piqué... millor que mai?   | Twitter

De pont a una capital europea

Clara Chía va conèixer Piqué ara fa una mica més d'un any, a mitjans de novembre del 2021. Es van fer amics i el passat febrer va començar a treballar a Kosmos, una empresa fundada per Piqué. Més tard, després de la greu crisi que va tenir Piqué amb la seva parella d'aleshores, Shakira, va decidir separar-se de la cantant colombiana i, passat un temps, va iniciar una relació amb la seva parella actual, Clara Chía.

Des d'aleshores, la parella no s'ha separat en cap moment. Quan no està amb els seus fills, Piqué dedica bona part del seu temps a Clara Chía. I és que sovint es queda al pis que el futbolista té al Carrer de Muntaner de Barcelona

Així, doncs, es desmenteix que estiguin patint cap crisi i que hagin trencat. Això també ho ha afirmat l'entorn de la parella, i tenint en compte que aquest dijous se'ls ha vist a l'aeroport de Barcelona agafats de la mà i somrient, és més que segur que no hi ha cap problema entre ells. De fet, la parella estava a punt d'agafar un vol de línia regular per gaudir del Pont de la Constitució amb un viatge romàntic fora d'Espanya.

Piqué i Clara Chía a un esdeveniment a Barcelona
S'ha vist Clara Chía i Piqué junts a l'aeroport | Telecinco

A més a més, durant la setmana també se'ls ha vist gaudint d'un dels passatemps que comparteixen: la gastronomia japonesa. En efecte, van anar a sopar dilluns passat al conegut restaurant Koya Izakaya del centre de Barcelona. Per tant, res de ruptures. Piqué i Clara Chía són més feliços que mai.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp