Imatge de Gerard Piqué al Palau Blaugrana.

Numeret de Piqué a PortAventura: mulla un nen desconegut, s'enfada i no demana perdó

El català va passar un dia ple de polèmiques al parc d'atraccions PortAventura

L'exfutbolista culer està gaudint d'aquests dies festius juntament amb els seus fills, Milan i Sasha. Segons es va filtrar als mitjans de comunicació el passat dimarts, sis de desembre l'empresari català va desplaçar-se fins al parc d'atraccions temàtic de la Costa Daurada, PortAventura.

Segurament amb l'objectiu de divertir-se amb els nens tot i que també li podria servir per oblidar les seves tensions amb la Shakira. Així i tot, el dia no va ser tan idíl·lic i tranquil com ell hagués desitjat. El motiu? Una ampolla d'aigua.

No va donar la cara després dels seus actes

Piqué va muntar en una de les atraccions amb els seus fills i, una vegada en l'aire, va jugar amb ells i una ampolla d'aigua. El líquid va acabar caient sobre un bebè que descansava tranquil·lament en el seu cotxet. El pare del nadó, molt enfadat, va esperar que l'exjugador baixés de l'atracció per a demanar-li explicacions, però els guàrdies de seguretat del parc que els acompanyaven ho van impedir.

Un testimoni que va parlar al programa de televisió 'Sàlvame' va declarar que «ell va baixar de l'atracció, va veure al pare i se'n va anar sense ni tan sols mirar-lo». L'exparella de la Shakira duia una gorra i una braga en el coll amb la qual es tapava fins als ulls perquè ningú el reconegués.

No va ser l'únic gest lleig del català

A més a més, Piqué va tenir un altre episodi que es va repetir al llarg del dia. Tot i cobrir-se gairebé tota la cara, alguns nens el van reconèixer i es van acostar per a demanar-li una fotografia, però ell es va negar en repetides ocasions. «La seva actitud ha estat molt dèspota amb tothom».

Si bé és veritat que l'exjugador no està passant pel seu millor moment, no justifica les seves actituds amb la resta dels visitants del parc. Després de retirar-se com a futbolista professional actiu i ratificar el conveni de separació amb la Shakira, compta els dies per acomiadar-se dels seus fills.

Finalment, marxaran a la ciutat nord-americana de Miami amb la seva mare el pròxim 10 de gener, segons han publicat alguns mitjans. Aquesta data ha agafat per sorpresa a l'empresari que creia tenir més temps per a gaudir dels seus fills i organitzar els continus viatges que realitzarà a l'altre costat de l'Atlàntic a partir de l'any vinent.