Primer pla d'Elena Rodríguez amb cara de sorpresa en el plató de 'Supervivientes 2023'

Elena Rodríguez s'oblida de tot i confirma el secret de domini públic d'Adara Molinero

Elena Rodríguez no s'ho pensa dues vegades i revela la veritat sobre la seva filla

Elena Rodríguez va ser la defensora de la seva filla dins i fora del plató de 'Supervivientes'. Ara que el 'reality' ha arribat a la fi, totes dues s'han retrobat i estan gaudint de temps juntes. Un moment en què Elena Rodríguez ha volgut compartir què passa amb Adara després de més de 100 dies d'aïllament i supervivència.

La mare d'Adara Molinero va demostrar ser el millor suport de la seva filla durant la seva experiència al concurs de Telecinco. Malgrat les crítiques, es va mantenir ferma i no va tenir problema a enfrontar-se a tot aquell que la qüestionés. Un cop acabat el concurs, Elena recorda a la seva filla quina actitud ha de mantenir d'ara endavant.

Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Elena va ser la millor defensora d'Adara durant la seva participació en 'Supervivientes'. | Mediaset

«Ara toca aterrar, a poc a poc, sense pressa però sense pausa. Treballar moltes coses després de viure una experiència com a supervivents. I per fi arriba la calma, ja ets a casa», escrivia Elena Rodríguez a les seves històries d'Instagram.

Unes paraules amb què l'exparticipant de 'Supervivientes 2020' recorda a la seva filla que ha d'assimilar a poc a poc el seu retrobament amb la realitat. «Ara fixa les teves metes i lluita per elles sense perdre el teu somriure, amb serenitat i constància», ha continuat escrivint.

Elena Rodríguez ha explicat la veritat sobre la seva filla

Certament, tornar a la vida real després de tant de temps aïllada requereix temps. I això és precisament el que està fent Adara aquests primers dies. Després de retrobar-se amb el seu fill Martín, la supervivent se'n va anar de menjar familiar amb el seu germà Aitor, la seva mare i altres familiars. «Per fi ha arribat aquest moment, me'n vaig de menjar amb la meva família. Tinc unes ganes que no en teniu ni idea», explicava Adara feliç de tornar amb els seus.

D'altra banda, Elena va tenir ocasió de participar en el darrer 'Viernes Deluxe', on li van preguntar per la relació entre la seva filla i Bosco. Tots dos van donar a entendre pocs dies abans de la final que entre ells hi havia alguna cosa més que una amistat. De fet, a la gala final van protagonitzar el moment més romàntic quan Bosco es va dirigir a la seva companya per fer-li un petó.

«Hi ha el que hem vist. Jo crec que necessitaven sortir-ne, anar-se'n de festeta i relacionar-se amb persones», va contestar sincera Elena Rodríguez.

Elena Rodríguez deixa clar el paper de la seva filla a 'Supervivientes'

Precisament, durant la gala de diumenge vam poder veure com el nebot de Pocholo i la seva companya de concurs es feien un petó de nou davant l'audiència. «Als meus sentiments no els posaré límits, però cal conèixer-se fora. No ho hem parlat, però per part meva sí, sóc feliç ara», confessava Adara.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú donant-se un petó amb Artùr Dainese al costat el 2 de juliol de 2023
Adara i Bosco es feien un petó de nou a l'última gala de 'Supervivientes'. | Mediaset

Caldrà esperar per veure si aquest començament de relació continua endavant i finalment hi ha una relació sentimental entre ells. Mentrestant, per a Elena Rodríguez, tot i que la seva filla no va aconseguir els 200.000 euros, ella és qui ha guanyat aquesta edició.

De fet, aquestes vans er les paraules d'Elena, ben orgullosa, pocs dies abans de la final: «Per a mi i per a moltíssimes més persones, Adara ha estat una de les grans protagonistes de 'Supervivientes 2023'. Genera infinitat de contingut, em refereixo a contingut que emociona, que genera audiència i debat».

Rodríguez també destacava les qualitats de la seva filla durant el pas pel 'reality'. «Ha estat protectora davant de la injustícia, valenta, generosa i amable. Ha sabut fer grans amics de debò i emportar-se bé amb gent que l'ha castigada amb nominacions tot el concurs», unes paraules plenes d'orgull i admiració.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!