Fotomuntatge d'un primer pla d'Elena Tablada i una imatge d'ella enxampada amb la seva nova il·lusió

Elena Tablada, enxampada amb la seva il·lusió mentre el seu exmarit prepara el divorci

Elena no ha perdut el temps

Elena Tablada ha posat la cirereta del pastís a un estiu de sol, posats a Instagram, parelles brindant a la coberta del iot, amor i famílies felices i vacances.

Recentment, Tablada feia pública la seva inesperada separació de Javier Ungría, tot i que no havien donat signes de crisi aparentment després de sis anys de relació. Feia quatre anys que estaven casats i tenen una filla petita, Camila, que té poc més d'un any.

Així que, ningú esperava que la relació entre la dissenyadora i l'empresari acabés tan abruptament. Després, s'ha sabut que porten tot l'estiu separats i que les destinacions vacacionals han estat molt allunyades.

Primer pla d'Elena Tablada
Elena Tablada no passa pel millor moment | Europa Press

«Després de sis anys d'una preciosa relació, tot i que cap relació és un camí de roses, hem decidit fer una parada per així poder respirar i veure en què consisteix realment la felicitat». Així començava el comunicat que llançava Elena Tablada, suposadament de comú acord amb el seu encara marit.

«Confio en el pla que té Déu per a mi, per a la meva família i que el temps ens faci valorar com som d'afortunats», explicava. Alhora, apuntava al paper fonamental que juguen les seves filles a la seva vida.

«Si em veig en posició de posar-les en una balança sempre pesaran més elles», sentenciava. Aquest missatge no passa desapercebut, ja que de moment no han transcendit les causes d'aquesta separació que podria anar acompanyada d'una futura reconciliació.

Lluny de manifestar tristesa, la vida seguia per a Elena, amb el mateix ritme i intensitat que fins ara. Posats en biquini, suggeridors vestits, alguna foto de la seva filla i aparentment, un cert alliberament, per haver llançat el comunicat i poder començar una nova vida.

Elena Tablada es deixa veure amb un home a Eivissa

Tablada ja vol començar una nova vida, mentre acaba de tancar els detalls de la separació d'Ungría. Econòmicament no hi ha gaire a discutir, ja que cadascú té el seu patrimoni de forma separada i no han fet cap inversió significativa de manera conjunta.

Elena se'n va anar a Eivissa a passar uns dies de desconnexió i no ho va fer sola. I és que se l'ha pogut fotografiar amb un home, que va començar a aixecar tota mena d'especulacions.

No és una nova il·lusió per a la 'influencer', ni de ningú especial. Segons confirma El español, «són grans amics». Ell es diu Emilio Castillejos, és empresari portuguès i establert a Sevilla.

Elena i ell queden sovint des de fa molt de temps i ha estat el seu gran suport en aquestes dates difícils per a la dissenyadora. A més a més, a Eivissa ell té vaixell propi i per això ella no ho ha pensat dues vegades.

«Es porten estupendament, tenen un sentit de l'humor molt semblant, s'expliquen les seves coses i es recolzen», diuen. Elena queda molt amb els amics per superar aquest sotrac i també té tot el suport de la seva família. A més, s'està refugiant a la fe, ja que «ella i la seva família són molt creients».

Elena no pren la decisió de separar-se

Tot i que és Elena Tablada la que ho comunica oficialment, segons l'esmentat mitjà, va ser Javier Ungría qui va prendre cartes a principis d'estiu. La relació no anava bé i va decidir posar distància física amb la seva dona per evitar que les coses anessin a pitjor.

Estar separats era una manera de veure què sentien realment l'un per l'altre, ja que sempre han volgut ser totalment honestos en la seva relació. Ara, que han passat setmanes separats, han vist que no volen, de moment, tornar a estar junts i de seguir així, iniciaran els tràmits de la separació oficial ben aviat.

Es posen en contacte cada dia, per temes relacionats amb la filla que tenen en comú. Alhora, les respectives famílies també estan assimilant la separació perquè «no eren conscients que les coses anessin tan malament».

Finalment, Javier Ungría ha abandonat el domicili familiar i s'ha traslladat a Madrid, a un immoble que pertany al seu pare. Així doncs, sembla que aquest punt serà final.