Fotomuntatge de Julián Muñoz i Elia, la seva filla

Elia, la filla amb càncer de Julián Muñoz, en xoc després d'escoltar la seva mare

Elia Muñoz ha descobert els nous plans de Mayte Zaldívar

Elia Muñoz Zaldívar, filla de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, està travessant un dels moments més complicats de la seva trajectòria. Fa temps que està retirada en un segon pla, però els seus pares l'han tornat al focus mediàtic després de firmar un contracte a Telecinco. Primer va ser Julián, l'antic alcalde de Marbella, i ara és Mayte la que explicarà la seva veritat a la petita pantalla.

Elia Muñoz està centrada en la seva recuperació, ja que fa un temps li van diagnosticar un tumor i no es pot permetre perdre el temps. Totes les seves forces estan concretades en un mateix sentit, per tant, mai no trencarà el seu silenci a cap plató de Telecinco. Fa uns anys era una cara habitual de la petita pantalla, de fet va defensar Mayte Zaldívar quan aquesta va decidir presentar-se a Supervivientes.

Imatge d'Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant pel carrer
Elia Muñoz i Mayte Zaldívar tenen una relació molt propera | Europa Press

Mayte Zaldívar està cansada de suportar certs rumors, per tant ha donat un cop a la taula per deixar clar que no es rendirà mai. El seu exmarit Julián ha protagonitzat No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad i ara ha arribat el seu torn. L'antiga alcaldessa consort de Marbella farà Maldita la hora, un documental que destrossarà Isabel Pantoja.

Elia Muñoz i Mayte Zaldívar tenen una cosa en comú: totes dues detesten Isabel Pantoja perquè la cantant suposadament va destrossar una família. Zaldívar era conscient que Muñoz li era infidel, però la tonadillera va aconseguir que l'expolític s'apartés de tots. «Unes es menjaven el filet i ella es va emportar la vaca sencera», va explicar la gran enemiga de la cantant fa uns anys.

Telecinco ha anunciat per sorpresa que Mayte protagonitzarà un documental propi i tot fa pensar que les declaracions ho canviaran tot. El projecte s'estrena el divendres 28 de gener les 22.00 hores i hi ha molta gent que ja ha començat a tremolar. Julián ha triomfat a la petita pantalla i ara és la seva exdona la que intentarà assolir la glòria.

Elia Muñoz, sorpresa: «Em destrossa la vida»

Mayte Zaldívar té un objectiu clar a Maldita la hora: atacar Isabel Pantoja i demostrar que ella és la responsable de tots els seus mals. «A mi qui em destrossa la vida és aquesta senyora i això no els ho perdonaré», explica en l'avenç del seu documental. L'antiga alcaldessa consort de Marbella assegura que va ser l'última a assabentar-se de la relació entre Julián i la folklòrica.

Primer pla de Mayte Zaldívar durant un programa de Telecinco
Mayte Zaldívar tornarà al focus mediàtic | Telecinco

Elia Muñoz s'ha quedat sense alè en sentir la seva mare, malgrat que ella coneix de primera mà tot el que va patir la família. La irrupció d'Isabel a la vida de Julián Muñoz va ser força sonada i va generar conseqüències que avui dia segueixen sent tema de conversa. L'exparella de la tonadillera també responsabilitza Pantoja de tot el que ha passat.

Julián s'ha convertit en una estrella gràcies al programa No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad . L'audiència n'ha demanat més i els responsables de Telecinco no han parat fins a aconseguir un nou documental. En aquesta ocasió serà Zaldívar qui narri en primera persona el que és un dels drames més famosos de la premsa del cor.

Julián Muñoz desapareixerà un temps

Julián Muñoz, segons el portal Informalia, té molts problemes amb la justícia, motiu pel qual no ha guanyat diners amb el documental. L'antic polític estarà un temps en un segon pla, ja que ja ha complert el seu objectiu: explicar la veritat. Dedicarà aquest temps a tenir cura de la seva filla Elia, que malauradament ha de lluitar contra un tumor.

Primer pla de Julián Muñoz
Julián Muñoz | GTRES

Isabel Pantoja s'ha enfonsat perquè mai no hauria pensat que els seus secrets sortirien a la llum en aquest moment. El seu imperi immobiliari s'ensorra, no té relació amb la seva família i el públic pensa que és una persona poc recomanable. La folklòrica ho ha perdut tot i els seus enemics han aprofitat per cobrar-se una venjança que continua generant un gran interès.