Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor.

Elionor sap que la seva àvia no la perdonarà pel que va fer en públic

En una de les últimes trobades en públic es va poder notar la poca sintonia que hi ha entre la reina Letícia i l'emèrita Sofia

En aquests últims Premis Princesa d'Astúries, tothom estava molt pendent d'Elionor, la protagonista d'aquesta trobada. Però la periodista Pilar Eyre, experta en els assumptes de la Casa Reial, es va fixar en alguns detalls que a més d'un segur que va passar per alt.

La Família Reial brillava aquella tarda. I és que Elionor tornava a Espanya, ja que es troba estudiant fora. Un fet que, sens dubte, va alegrar molt els reis i la seva àvia.

Foto d'Elionor als Premis Princesa d'Astúries 2022
La princesa Elionor, molt emocionada a la seva tornada a Espanya. | Europa Press
 

La princesa i la seva germana, la infanta Sofia, brillaven com feia temps no es veia. Ja no només pels looks escollits, uns conjunts menys infantils que destacaven per la seva elegància. De fet, les peces que van triar van ser molt aplaudides.

Des que l'hereva al tron va arribar un parell de dies abans, ja es va notar que totes dues gaudien d'una gran complicitat. Com esmentàvem, feia temps que no podien estar a prop els uns dels altres. La jove tornava de Gal·les, on estudia el segon any de Batxillerat Internacional a l'UWC Atlantic College.

Tot i això, durant la jornada dels guardons, no tot era tan idíl·lic com semblava. Aquesta cita ha servit per confirmar el que molts sospitaven: la reina Sofia ja no encaixa tan bé als actes oficials. Les picabaralles entre Letícia i l'emèrita són molt conegudes i han fet deteriorar la seva relació.

I és que hi va haver molts detalls als premis que van tornar a fer explícit el tracte entre totes dues. Uns detalls que molt pocs van veure i que gairebé ningú no ha comentat.

Uns moments de molta tensió

La reina Letícia ignorava la seva sogra i Sofia estava desesperada per recuperar l'espai que havia perdut, arribant fins i tot a boicotejar lleument allò que s'havia assajat. Tot i que res d'això va funcionar, ja que Elionor, que era qui havia de brillar, va brillar.

«Divendres, el gran dia, el del lliurament dels premis, tot va sortir impecable. Més ben dit, tot hauria sortit perfectament si no hagués estat per la presència de la reina emèrita», deia al seu bloc Pilar Eyre.

«Al posat davant del teatre ja hem dit que hi va haver tensions, l'emèrita es va posar al costat del seu fill i Elionor li va haver de demanar que s'apartés», continua.

I la periodista continua relatant que «després Sofia va intentar interactuar amb Letícia. Li va contestar breument mentre intentava distanciar-se tant com fos possible de la seva sogra fins a donar-li l'esquena».

Tot i que, com esmenta l'escriptora, aquesta situació no és gens nova entre les dues reines. «Va passar exactament el mateix que l'any passat», comenta.

«L'emèrita va aparèixer i va intentar acostar-se al grup de la seva nora, però ningú no li va fer cas. Fins al punt que Felip va haver d'anar cap a la seva dona i dir-li alguna cosa a l'orella. Letícia es va fer la sorpresa, va saludar breument la sogra i va anar a pas de cavall cap a la sortida, deixant tothom enrere», diu.

«Les nenes havien de sortir sense cap protocol. Però l'emèrita va empènyer suaument la infanta Sofia i amb l'altra mà va aturar Elionor per sortir ella abans. Va ser un gest lleu, però contundent», continua.

No obstant això, no tot va passar com Sofia volia que passés. «La princesa d'Astúries, sense immutar-se, no li va fer cas i es va escaquejar per on va poder». Als vídeos que penjava al seu perfil de Twitter va fer una anàlisi exhaustiva del que va passar minut a minut.