Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

Elionor, commocionada en conèixer els nous problemes de la seva cosina

La princesa Elionor vol ajudar a Victòria Frederica, però no sap com fer-ho

La princesa Elionor s'assabenta dels problemes que té Victòria Frederica, però no hi pot fer res perquè no es troba a Espanya. El passat 25 d'abril, la jove va haver de tornar a Gal·les, després de gaudir una bona Setmana Santa amb la seva família, per continuar amb les seves classes de l'internat.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
La princesa Elionor s'assabenta de l'assistència de Victòria Frederica a la Fira d'Abril | GTRES

De la mateixa manera, s'ha vist a la filla de la infanta Elena gaudint d'una increïble nit amb la seva estimada amiga, Eugenia Silva, a la Fira d'Abril de Sevilla. Són des del primer dia que va començar la festa.

«Començant de la millor manera», va escriure la neboda del rei Felip VI a les seves xarxes socials. «Que divertit, t'adoro!», li va respondre la seva amiga Eugenia.

Tant la cosina de la princesa Elionor com la model anaven vestides de flamenca, però amb dos estils molt diferents. Victòria Frederica portava posat un vestit blanc combinat amb lunars negres. En canvi, Eugenia Silva lluïa un vestit de lluentons roses amb un volant verd de decoració al costat dret.

Dilluns, la filla de la infanta Elena va pujar una foto amb un vestit de flamenca blau i dimarts un de color vermell dimarts. S'espera que durant la setmana vagi mostrant els diferents vestits que utilitzarà.

La crisi amorosa que preocupa a la princesa Elionor

No obstant això, hem trobat a faltar algú especial per a la prima de la princesa Elionor. Jorge Bárcenas, el xicot de Victòria Frederica, no va acompanyar a la neta major del rei emèrit a la Fira d'Abril.

Fa unes quantes setmanes, se sospitava que no estaven passant per un bon moment en la seva relació amorosa. No hi ha proves que confirmen que hi ha una crisi, ja que la parella ho amaga de la millor manera possible. Tot i això, aquesta situació podria ser el motiu de l'absència de Jorge Bárcenas.

Muntatge Victòria Frederica i Jorge Bárcenas
La princesa Elionor coneix la crisi entre Victòria i Jorge Bárcenas | Catalunya Diari

A Ya son las ocho, Clara Courel va explicar «que la parella està vivint una gran crisi des de fa dues o tres setmanes». «La revista ¡Hola! va parlar amb Victòria Frederica i ella va demanar, per favor, que no es donés aquesta notícia», va dir la periodista.

El gran èxit de la desfilada de Pronovias

El passat 22 d'abril, Pronovias va ensenyar la seva nova col·lecció,  'Versailles 2023', a la Barcelona Bridal Fashion Week. En aquest esdeveniment van anar personatges famosos com la cosina d'Elionor i el seu xicot.

Victòria Frederica i el seu xicot
La neta del rei emèrit va estar distant amb el seu xicot | GTRES

Encara que la parella va anar fins a l'esdeveniment de la mà, les càmeres de Socialité van poder veure la serietat i la distància que hi havia entre ells dos. Per això mateix, es reafirma que no estan passant per un bon moment a la relació.

A més, la filla de la infanta Elena no va voler esperar que el seu xicot acabés d'actuar com a DJ a la festa que es va fer després de la desfilada. Abans que acabés la música, la Victòria Frederica ja s'havia anat sola a casa seva.

Primer pla de la princesa Elionor
La princesa Elionor vol ajudar, però no veu el moment | GTRES

Encara que tingui moltes ganes d'ajudar, a la princesa Elionor li és impossible ajudar en aquests pitjors moments a la seva cosina. Fins al 17 de juny no tornarà a Espanya, ja que la pròxima vegada que vingui ja serà per gaudir de les vacances d'estiu.