Primer pla princesa Elionor

Elionor decideix fer les maletes i abandona el seu xicot abans d'hora

Elionor se'n va sense avisar i deixa el seu xicot descol·locat

La princesa Elionor  ha gaudit d'un estiu molt entretingut al nostre país. I tot després de finalitzar el curs al prestigiós UWC Atlantic College de Gal·les, on estudia des de fa un any.

La veritat és que, malgrat haver aprofitat tan bé com ha pogut l'estiu en companyia de la seva família, sap que les seves vacances estan a punt d'acabar. Haurà de tornar sense falta el pròxim divendres 26 d'agost al país britànic.

Aquest pròxim divendres és el dia que ha fixat aquesta institució educativa perquè es reincorporin a les classes els alumnes de segon curs de batxillerat internacional. És el que continuarà l'hereva de la corona espanyola.

Elionor marxa d'Espanya gairebé sense avisar

Elionor, tot i que li costa separar-se de la família després d'un estiu molt intens, volarà fins a Londres en 48 hores. Si bé des del Palau de la Zarzuela no s'han explicat gaires més detalls sobre com viatjarà fins a la capital londinenca, sembla que serà en un viatge privat.

Altres vegades sí que hem vist la filla gran dels Reis d'Espanya agafar un vol regular fins a l'aeroport de Heathrow i desplaçar-se amb autobús fins a l'UWC Atlantic College de Gal·les.

Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot
Elionor marxarà d'Espanya i el seu xicot ho sap. | CatalunyaDiari

 

L'hereva al tron tornarà al centre educatiu després de dos mesos al nostre país, ja que va ser a mitjans de juny quan va acabar el primer curs de batxillerat.

Més concretament, va ser el 17 de juny el dia que aterrava a Madrid per a alegria de Letícia, Felip VI i la seva germana Sofia.

Elionor torna a Gal·les per reprendre els seus estudis

Tenia moltes ganes de tornar a Espanya per retrobar-se amb la seva família. I la veritat és que ha viscut unes vacances d'estiu en què ha assistit a diversos actes.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
La princesa Elionor se'n va d'aquí a 48 hores. | GTRES
 

L'hem vist als Premis Princesa de Girona i, fins i tot, ha assistit a diversos actes en solitari amb la seva germana, la infanta Sofia. A més, també la vam veure amb ella viatjar fins a Londres per veure el partit de la selecció espanyola de futbol femenina. I també van viatjar fins a Santiago de Compostel·la amb motiu del Dia de l'Apòstol.

Com no podia ser d'una altra manera, a la princesa Elionor també se l'ha vist a les illes Balears, i més concretament, a Palma de Mallorca. I és que l'hereva al tron ha passejat amb la seva família pel centre de Palma.

Un estiu molt atrafegat per a la filla dels Reis

A més, se sap que Elionor ha passat uns dies amb el seu xicot brasiler de 17 anys i que ja l'ha presentat a la Família Reial. De moment, no sabem gaire sobre la identitat del jove i amb prou feines l'hem vist en algunes fotos.

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia de vacances a Mallorca. | Europa Press
 

La princesa Elionor continua impactant a tots els que li demostren afecte per la seva professionalitat cada cop que la veiem en públic. I és que aquests trets del caràcter d'Elionor han estat aplaudits pels que volen veure-la com a reina d'Espanya en un futur.

Tot i l'agenda tan atrafegada a què ha de fer front la filla dels Reis d'Espanya, cada any que passa la veiem més segura del que fa.

Això sí, ara no ha tingut més remei que esprémer al màxim aquestes últimes hores a Espanya. I ja s'enfoca en el nou curs en aquest prestigiós centre britànic.