Primer pla princesa Elionor

Elionor descobreix el que ningú sabia de Letícia i es queda sense paraules

Elionor s'ha quedat perplexa per això que ha passat

Elionor i Letícia estan darrerament d'actualitat. La princesa ja ha marxat d'Espanya per iniciar el seu nou curs escolar a Gal·les. Mentre que Letícia s'ha quedat a casa per continuar exercint amb la seva tasca de reina.

A més, hi ha alguna cosa que ha fet estar més d'actualitat que mai la mare de Sofia i Elionor: el reportatge que està a punt de sortir a la llum sobre ella pel seu 50è aniversari. El País Semanal ha elaborat un llarg reportatge amb informacions fins ara desconegudes sobre la reina. Hi ha diversos detalls anecdòtics que ja s'han donat a conèixer, molt abans de la suposada data d'estrena del documental.

Aquest reportatge veurà la llum el pròxim 15 de setembre, però ja se n'han filtrat certs detalls. Per exemple, s'ha conegut que Letícia té una obsessió oculta amb els caramels de menta o que pateix una malaltia desconeguda: la metatarsàlgia.

Elionor no s'havia assabentat del moment de tensió

Sens dubte, un dels moments que més simpatia generarà serà un d'inesperat. Un en què Letícia respon de la manera menys pensada a una senyora que li pregunta pels seus cabells blancs.

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
Les aparicions de Letícia són analitzades constantment. | Catalunya Diari

Encara que la reina sigui una dona que es preocupa pel seu aspecte físic i la seva imatge, com tota persona que va envellint, va deixant veure els seus cabells blancs. Per norma general, Letícia es tenyeix, tot i que de vegades aquests pèls blancs se li noten més.

Pel que sembla, la situació va tenir lloc durant l'última Fira del llibre de Madrid, el juny d'aquest 2022. La mare d'Elionor estava allí, a prop d'un grup de dones que, sense pensar-s'ho dues vegades, es van animar a donar alguns suggeriments a la reina.

Així doncs, les dones li van parlar a Letícia sobre els seus cabells blancs, afirmant que li feien gran i que li anirien bé unes metxes. Sembla que a la reina no li va semblar gaire apropiat el comentari i va respondre contundent a una d'aquestes dones.

«Sí, senyora, però llegiu», va afirmar la reina contundentment després d'escoltar les recomanacions de les senyores. Va aprofitar així l'acte en què es trobava per animar les dones a llegir, en lloc d'estar aconsellant les persones sobre el seu físic.

Elionor i Letícia
Elionor s'assabenta ara del moment de tensió de la seva mare. | GTRES

Elionor es queda sense paraules

És un moment que ha cridat l'atenció i que, de segur, ha deixat Elionor bocabadada. Són poques les ocasions en què Letícia protagonitza un moment tens en un esdeveniment públic.

La mare d'Elionor, de fet, es caracteritza per guardar sempre les maneres. Com a reina no pot perdre els papers ni un sol moment, ja que sempre l'observen amb lupa. La veritat és que la seva resposta a les dones no es pot considerar una sortida de to, però sí que sorprèn tenint en compte l'habitual actitud sòbria i cauta de la reina.

Letícia sempre és analitzada amb detall i la pressió podria sobrepassar-la de vegades. Sempre tan correcta i modèlica, la mare d'Elionor s'ha d'afartar de vegades de ser el centre de totes les mirades i haver d'aparèixer sempre perfecta i sense cap defecte.

▶️ Vídeo del dia