Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo, indignada en descobrir què està fent ell després del divorci

Una periodista molt reconeguda ha parat els peus a Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo va ser una de les periodistes que va col·laborar a l'especial documental de TelecincoCristina de Borbón, rota de amor. L'espai, presentat per Diego Losada, es va emetre el darrer diumenge, 28 d'agost, i va comptar amb nombrosos periodistes reconeguts del nostre país perquè n'oferissin el seu testimoni.

Evidentment, la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa va ser una de les moltes professionals que es va asseure al plató d'aquest format. Per descomptat, la nit prometia perquè traurien a la llum dades sobre la polèmica relació entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina.

Així mateix, el documental va començar relatant com es van conèixer els pares d'Irene Urdangarin, és a dir, als Jocs Olímpics d'Atlanta l'any 1996. Tot seguit, es van repassar alguns episodis clau d'aquesta història d'amor, entre ells, quan es van donar l'esperat 'sí, vull' a la catedral de Santa Eulàlia fa aproximadament 24 anys davant de milers de convidats.

A més a més, els periodistes presents es van centrar en el que ha passat al llarg d'aquests mesos. Per exemple, l'escapada que va fer l'exjugador d'handbol amb els fills a les Illes Balears. Justament, per aquesta raó, hi va haver un plet entre Paloma García-Pelayo i una experta de la Casa Reial.

Paloma García-Pelayo mirant a un costat
Paloma García-Pelayo ha tingut un enfrontament amb una companya seva. | GTRES

Paloma García-Pelayo obligada a retractar-se

Amb el pas dels anys, Paloma García-Pelayo ha hagut de fer front a múltiples situacions tenses a la televisió. Com que col·labora en diferents espais de Telecinco, ha de bregar amb moments incòmodes que es produeixen en directe.

Així que, com calia esperar, el darrer diumenge no va ser l'excepció. Mentre es comentaven alguns episodis que s'havien produït durant aquests mesos a la vida de l'exmatrimoni, un comentari per part de la periodista va fer saltar una col·laboradora.

Amb motiu de l'últim viatge d'Iñaki Urdangarin a les Illes Balears amb els seus fills, Paloma García-Pelayo va esmentar el terme «vacances», cosa que va sorprendre la periodista Mariángel Alcázar.

«Vacances de què exactament?», li va preguntar l'experta a la Casa Reial a la col·laboradora amb un to d'ironia. Visiblement sorpresa, la madrilenya va intentar corregir el seu error. «Vacances, diguem-ne, del període estival, si vols», responia Paloma.

«Bé, dies de platja, d'acord, ben corregit. No té feina, vols dir. Però bé, els seus fills sí que tenen vacances», prosseguia.

La veritat és que Mariángel Alcázar va fer aquest comentari perquè volia recordar a tothom que l'exduc de Palma no té feina i, per això, no li pertanyen vacances.

De fet, no és la primera vegada que la periodista llança indirectes adreçades al pare d'Irene Urdangarin. La col·laboradora, més d'una vegada, ha assegurat que l'únic responsable de la mala època de la infanta de Cristina és l'exjugador d'handbol.

A més, aprofitant que s'estava tractant el tema de la desocupació d'Iñaki Urdangarin, a l'espai van revelar en exclusiva que l'estat anímic del basc estaria afectat per aquest motiu. També podria ser per altres coses, com ara estar constantment al focus mediàtic i sentir rebuig per part de la societat.

El veritable motiu del plor d'Iñaki Urdangarin

D'altra banda, un dels moments de la nit va ser quan es va descobrir la veritable raó que portaria el pare d'Irene Urdangarin a trencar a plorar al cotxe.

«Aquests dies rep la negativa del FC Barcelona per tenir una feina estable com a assessor esportiu dins del club», assegurava Mariángel i afirmava que era un dels grans desitjos que tenia el basc.

Tanmateix, no va ser només aquesta raó per la qual l'exjugador d'handbol no va poder contenir les llàgrimes. Justament, llavors, també se li va negar viatjar als Estats Units per assistir a les bodes dels seus nebots. En lloc d'això, els qui van poder gaudir d'aquestes cerimònies van ser la mateixa Infanta Cristina juntament amb tres dels seus fills.

▶️ Vídeo del dia