Foto d'Almudena Cid.

Almudena Cid aconsegueix la seva anhelada venjança: es queda fora de Telecinco

Almudena Cid s'alegra després de veure el seu exmarit fracassar

Almudena Cid ha passat per una de les èpoques més dures de la seva vida. Sense avisar, aquesta va fer un gir de 180º i va afectar el seu matrimoni. L'exgimnasta olímpica mantenia una duradora relació amb Christian Gálvez des de fa més d'11 anys. Per això, l'esportista no s'esperava que el seu marit la deixaria a l'estacada i tornaria a enamorar-se d'una cara molt coneguda de la televisió.

Almudena Cid ho va passar realment malament quan va veure l'expresentador de Pasapalabra deixar-ho tot per Patricia Pardo, l'actual substituta d'Ana Rosa Quintana al conegut programa matinal de Telecinco.

Fotomuntatge de les cares de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid ha vist que Christian Gálvez ha fracassat en el seu nou treball | Catalunya Diari

Va passar una ressaca emocional en què vam veure una Almudena Cid enfonsada i li va costar recuperar-se del xoc que va patir després de tants anys al costat de l'home de la seva vida.

Almudena Cid aconsegueix venjar-se del seu ex veient-lo fracassar

Els mesos van anar passant i Almudena es va centrar en la feina i es va recolzar en els seus per intentar oblidar aquest malson provocat per l'abrupte final del seu matrimoni amb Gálvez.

El cas és que ara sembla que Almudena ha aconseguit prendre's la venjança personal. I és que ha vist com al seu exmarit les coses no li van gaire bé al terreny professional. Gálvez sí que és feliç amb la seva parella Patricia Pardo, amb qui ha compartit unes vacances idíl·liques a Egipte i també a la terra natal de la presentadora. Però, professionalment, l'últim projecte que ha estrenat el presentador d'Alta tensión ha estat un fracàs estrepitós.

Almudena Cid amb cara de sorpresa
Almudena Cid ja sap que el seu exmarit no continuarà amb el programa | Europa Press

L'audiència ha dictat sentència ignorant del tot Esta noche gano yo, el nou format de Telecinco que s'acomiadava dimarts passat amb el seu últim programa.

Almudena Cid assisteix a l'adeu, abans d'hora, del nou projecte

El cas és que les audiències no han estat les esperades pel programa que presenta Gálvez juntament amb Carolina Cerezuela. És un format que emula El desafío d'Antena 3.

Tan dolentes han estat les dades de les poques setmanes que havia estat a la graella el concurs que Mediaset ha pres la decisió de finalitzar les seves emissions fa uns dies. Dimarts passat es van emetre seguides les últimes gales, corresponents a la semifinal i a la final del concurs. La veritat és que des del segon programa, les dades d'audiència es van reduir de manera dramàtica. Així, Telecinco va canviar l'hora inicial del programa de les 22:00 pel late night.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
A Christian Gálvez només li queda un programa a Mediaset | Mediaset

Tampoc van ser millors les dades de share d'Esta noche gano yo i per no allargar una agonia innecessària, Paolo Vasile tenia clar que volia treure's de sobre com més aviat millor aquestes últimes entregues d' Esta noche gano yo

Després de les pobres dades d'audiència, Esta noche gano yo acaba definitivament

Ara com ara, el presentador i comunicador no ha donat cap mena d'aclariment sobre aquest adeu de l'espai de Telecinco. De moment, s'aferra a la feina que tenia abans de començar a gravar aquest concurs que ha decebut els espectadors de Telecinco.

Recordem que des de fa uns quants anys, Christian Gálvez és presentador d'Alta tensión i sembla que la cadena de Fuencarral ha renovat el programa un any més.

▶️ Vídeo del dia

Almudena Cid veu com el seu exmarit finalment respira tranquil perquè tot i perdre un dels seus treballs, continua sent una de les cares visibles de Telecinco. Tot això després d'una llarga carrera a Mediaset des que el vam conèixer molt jovenet a Caiga quien caiga.