Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin admet que no existeix tractament i que la malaltia ha avançat

Irene Urdangarin ja sap que un dels seus familiars pateix una malaltia greu i està d'allò més preocupada

Certament, Irene Urdangarin és un dels pocs membres de la família reial que porten un estil de vida molt discret. La jove, tot i que és personatge públic des del seu naixement, prefereix mantenir-se al marge de totes les polèmiques que sorgeixen al voltant dels seus éssers estimats.

Justament, per això i pel fet que resideix a Ginebra amb la seva mare, no té tanta relació amb els seus oncles i les seves cosines, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Tot i això, s'adona de tots els secrets familiars que surten a la llum gràcies a la premsa. De fet, el darrer n'ha preocupat la jove: la seva tia, la reina Letícia, pateix una malaltia de què ningú n'ha estat conscient, fins ara. És una condició que li impedeix caminar amb naturalitat i que provoca dolors intensos en una zona en particular.

Irene Urdangarin en xoc pel delicat estat de salut de la seva tieta

Irene Urdangarin ha estat testimoni de com, especialment, els darrers dies, el nom de la seva família està en boca de tots els mitjans. No només a causa de l'estrena del documental que va emetre Telecinco el darrer diumenge, 28 d'agost, sobre la seva progenitora (Cristina de Borbón, rota de amor), sinó també per una altra raó.

Els esperats 50 anys de la reina Letícia s'acosten. Així mateix, el 15 de setembre promet ser un dia totalment històric per a la família reial amb motiu de l'aniversari de la tieta de la jove. De fet, aquest futur esdeveniment també ha suscitat l'interès de la premsa.

Per aquest motiu, s'emetrà un especial de la dona del rei Felip VI a Telecinco molt aviat, que hagués estat presentat en un inici per Sonsoles Ónega. Tanmateix, per no esperar aquest anhelat moment, ara s'ha publicat un extens reportatge sobre Letícia.

Letícia
Surt a la llum el secret millor guardat de la reina Letícia. | Europa Press

S'anomena El enigma de Letizia i El País Setmanal ha revelat algun detall, fins ara desconegut, de la vida de la nora del rei emèrit. Alguns d'aquests secrets que s'han destapat han estat l'obsessió que té la mare d'Elionor amb els caramels de menta. La veritat és que, com s'explica en aquest mitjà, a la tia d'Irene Urdangarin mai no se li oblida tenir-ne un a mà als actes públics.

Tanmateix, això que veritablement ha sorprès d'aquest reportatge és que s'ha conegut que la dona del rei Felip VI pateix una malaltia, anomenada metatarsàlgia, des de fa anys. Es tracta d'una malaltia crònica que ha estat provocada per l'ús excessiu de sabates de tacó, un accessori que sempre ha estat present al seu vestidor. Així mateix, aquesta condició li genera dolors als genolls i als malucs, a més de la zona dels peus.

Encara que al principi no sembla suposar cap problema greu, la veritat és que es podria convertir en un veritable malson per a Letícia si la situació empitjora. En aquest cas, la tia d'Irene Urdangarin hauria de ser intervinguda quirúrgicament.

Fins ara, es tenia per assegurat que la cunyada de la Infanta Cristina és una apassionada de les sabates de tacó. No era estrany, la veritat, perquè cada cop que feia acte de presència, en duia un parell diferent de l'anterior. Així mateix, ha lluït tacons de tots els colors i de tots els estils possibles. Tot i això, ara s'ha descobert que no només a la tia d'Irene Urdangarin no li agraden, sinó que «els avorreix». Evidentment, aquest odi està justificat per una bona raó.

La malaltia de Letícia

Sens dubte, que aquesta notícia hagi sortit a la llum resol molts dubtes sobre l'estilisme que darrerament porta la tia d'Irene Urdangarin. Aquest estiu s'ha vist la mare d'Elionor, en nombroses ocasions, lluint sabates d'allò més còmodes, cosa que no era usual en ella.

En major mesura, la seva fidel peça d'aquesta temporada de calor han estat les espardenyes, ideals per combinar amb els vestits que ha portat al llarg d'aquests mesos. Una faceta d'allò més natural i informal a què ningú estava acostumat. No obstant això, tot sembla indicar que aquest nou canvi d'imatge romandrà en un futur pel bé de la salut de la reina Letícia.

▶️ Vídeo del dia