Primer pla princesa Elionor

Elionor descobreix que la relació corre perill després de veure les imatges

Elionor, preocupada per una possible ruptura

Elionor va rebre fa unes hores una notícia una mica cridanera. Són molts els famosos que es donen cita a l'estiu a Eivissa. Però és possible que ningú comptés que Íñigo Onieva i Mar Torres compartissin vil·la durant les vacances a l'illa.

La parella de Tamara Falcó i l'ex de Froilà van penjar una sèrie de stories a Instagram que els va acabar delatant. Les imatges que van compartir eren pràcticament les mateixes, deixant entreveure que s'allotjaven a la mateixa casa.

Això va suposar una gran sorpresa per a Elionor. Les fotografies revelen que es troben en un xalet exclusiu d'estil mediterrani. Mentre l'hereva de la firma El Pozo gaudia de la piscina, l'empresari havia situat el seu despatx d'estiu al porxo.

Tot i que van compartir instantànies des de perspectives diferents, es van poder apreciar alguns detalls comuns. Sobretot al jardí i la piscina.

Els dos joves, a més, van gaudir d'un meravellós arròs a Es Torrent, un dels locals de moda a l'illa. Això sí, van estar acompanyats per un grup d'amics, que probablement també s'allotgen a aquesta vil·la. El que no es coneixia fins ara és que Íñigo i Mar formaven part de la mateixa colla.

Muntatge de dos storie de Mar Tores i de Íñgo Onieva
Elionor ha comprovat com Íñigo i Mar compartien les mateixes fotos a Eivissa | Instagram

Pel que sembla, segons destapa La Razón, s'haurien conegut al pub madrileny que gestiona el xicot de Tamara des de fa uns mesos. Ella seria una clienta habitual ia més tindrien uns quants amics en comú. El que queda per saber és si la filla d'Isabel Preysler s'unirà ben aviat a aquestes vacances o l'esperarà a Madrid.

Des que Mar trenqués amb el cosí d'Elionor no se li ha conegut cap altra relació. Ha intentat esquivar sempre els mitjans de comunicació. En realitat, mai no ha volgut formar part del món del cor.

Tot i això, és habitual veure-la als locals de moda de la capital. Fa unes setmanes va ser captada parlant en un restaurant amb el DJ Jorge Bárcenas, ex de Victòria Frederica.

El cas d'Íñigo és totalment diferent. Ja fa un temps que és al costat de la marquesa de Griñón i tot fa indicar que la relació va bé. Se'ls veu cada dia més units.

Fa dues setmanes van acudir convidats al casament d'uns amics. La núvia li va entregar el ram a Tamara, fet que va ser interpretada per molts com un gest molt significatiu. És habitual que es regali a les persones que passaran per l'altar en poc temps.

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
La princesa i la seva germana són inseparables aquest estiu | Europa Press

Ella havia admès alguna vegada que li encantaria vestir-se de blanc. I no és descartable que ho faci ben aviat ara que ha trobat l'home adequat.

Elionor va assistir al primer acte institucional a l'estranger amb Sofia

Elionor amb prou feines ha pogut descansar des que finalitzés el curs escolar. Ha participat en diferents actes institucionals. L'últim l'ha dut fins a Anglaterra.

Fins allà es va desplaçar la princesa en companyia de la seva germana. Les filles dels reis van voler donar suport a la selecció espanyola femenina de futbol que disputa l'Eurocopa. Un gest que va ser molt agraït per la delegació nacional.

Era la segona vegada que assistien a un partit de futbol. L'hereva va anar per primera vegada a una trobada amb el seu pare l'abril del 2016 al Vicente Calderón. Es tractaven d'unes semifinals de la Lliga de Campions entre l'Atlètic de Madrid i el Bayern Munic.

Elionor i Sofia van donar molta sort a l'equip dirigit per Jorge Vilda, que va guanyar 0-1 a Dinamarca. A més, van aconseguir passar als quarts de final, on mesuraran les forces contra l'amfitriona. Queda per saber si les dues joves tornaran a donar suport al conjunt espanyol en directe.