Primer pla princesa Elionor.

Elionor descobreix el secret familiar que port al límit a la seva àvia

Elionor té clar que la seva àvia és la víctima

El que semblava estar enterrat i oblidat en el passat torna a sortir a la llum. Aquesta vegada ha estat Elionor qui s'ha assabentat de tota la veritat sobre l'assumpte que amaga la família. Ara, la filla de la reina sap el que s'amaga darrere de cada gest de la seva àvia, la senyora Sofia.

Ha estat un tema que per molts anys ha estat maquillat davant de les petites de la Família Reial. Una cosa molt normal tenint en compte que per a ningú no és agradable conèixer les infidelitats del seu avi cap a la seva dona. Però ara que les germanes han crescut i la maduresa ja es nota, és impossible amagar els rumors.

Elionor fa costat a la seva àvia

El romanç del rei emèrit, Joan Carles I, i Corinna Larsen és una realitat més que evident. El monarca va estar tan enamorat de l'empresària alemanya, que fins i tot es va arribar a parlar de matrimoni, però per evitar un embolic a la corona, el romanç no va arribar a més.

Mentre el rei gaudia de la companyia d'una altra dona, l'àvia d'Elionor havia de suportar aquesta dura realitat. Perquè malgrat que ho intentessin ocultar portant el romanç d'amagat, la reina Sofia no era ximple i estava al corrent de tot.

Muntatge princesa Elionor i reina Sofia
Elionor no dubta en fer costat a la seva àvia | canva

Han estat anys difícils per a Sofia, en què algun dels seus records encara avui surten per turmentar-la, però ara, amb l'amor i la calor de la família, la reina se sent molt acompanyada. Especialment per la seva neta Elionor, la més gran de les dues germanes.

Elionor ha sabut com fer costat a la seva àvia en tot aquest enrenou. Tot i que ja sabem que és una nena molt dolça, l'educació que ha rebut i el seu paper a la corona, li han ensenyat la importància del valor de la família. Ella sempre donarà suport la seva àvia quant als embolics de Joan Carles. I, encara que Elionor tingui bona relació amb tots dos, és conscient del patiment que la reina Sofia va haver de travessar durant anys de regnat.

Elionor sap això de l'anell

Arran del podcast on Corinna Larsen explica tots els detalls del seu idil·li amb l'avi d'Elionor, s'han descobert algunes informacions delicades. I tot i que ella és conscient de tot l'enrenou mediàtic originat, ja ha llançat una tercera entrega on parla sobre un casament.

L'alemanya ha declarat que l'avi d'Elionor li va regalar un anell de compromís impactant. Ella l'ha definit com a «gegantí». Tant, que afirma haver estat discreta i només utilitzar-lo de vegades especials per no cridar gaire l'atenció.

«Només vaig tenir la precaució de no posar-me'l on poguessin veure'l i provocar rumors a palau». Aquestes paraules pronunciades per Corinna han arribat a les orelles de la princesa Elionor. Unes paraules que han fet mal a l'estabilitat de la Casa Real.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i Joan Carles I
La princesa Elionor no comparteix les idees del seu avi | Catalunya Diari

Ara, la futura reina d'Espanya és conscient de tots els gestos d'incomoditat que feia la seva àvia a les trobades públiques. Trobades en què el monarca es creuava amb Larsen públicament i dissimulaven com si res no hagués passat, encara que la realitat fos diferent.

Elionor no ho ha dubtat, i malgrat que Joan Carles sigui el seu avi i li tingui afecte, com a futura reina hi ha coses que no tolera. Les noves generacions de Família Reial espanyola tenen uns valors i una cultura del respecte molt ben inculcada. Els seus pares, el rei Felip VI i la reina Letícia,  se n'han encarregat.