Primer pla de la princesa Elionor

Elionor emmudeix en veure les fotos que confirmen l'engany

Elionor, malauradament, carrega amb tot el pes d'allò que fan els seus éssers més propers

La princesa Elionor està enfadada. Sí, perquè les darreres informacions sobre el seu avi l'han deixat en xoc. Aquesta setmana s'han publicat unes imatges de Joan Carles I exercint de pare amb una altra persona que no és cap fill seu.

L'emèrit, de nou al focus mediàtic

L'avi d'Elionor s'ha tornat a convertir en protagonista de l'actualitat i no perquè entre els seus plans estigui prevista una altra visita a Espanya. Recentment, s'han publicat unes fotografies seves amb el fill petit de Corinna Larsen.

En elles, se'l veu molt camperol jugant amb el nen a la muntanya del Pardo. Les fotos estan fetes, concretament, a prop de La Angorrilla, la casa on Larsen va viure durant quatre anys.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i Joan Carles I
Elionor ha quedat sorpresa amb les imatges del seu avi | Catalunya Diari

Amb aquestes instantànies, queda clara la relació existent entre el plançó de Corinna, Alexander, i l'avi de la futura hereva. I és que tots dos mantenien una relació molt propera com si fos un pare i un fill.

Una relació molt propera

A les imatges Joan Carles I, que vesteix una camisa informal blava i uns pantalons en to fosc, somriu mentre mira el petit Alexander. En una de les mans, porta una cosa semblant a una pinya per donar-li-ho, mentre que a l'altra porta una càmera de fotos. Segur que amb ella immortalitzo nombrosos instants de la seva vida d'aquell moment.

Però no només l'actitud de l'emèrit diu molt en aquestes fotografies, sinó que el comportament del fill de Corinna Larsen amb ell també parla per si sol. Així, Alexander juga amb l'avi d'Elionor d'una manera que crida l'atenció.

Especialment perquè la bona sintonia entre tots dos queda evidenciada. I és que sembla que el pare de Felip VI va compartir més d'un moment divertit amb qui llavors només era un nen.

Però a més d'aquesta imatge, n'hi ha una altra que també ha cridat força l'atenció. Amb la càmera que l'emèrit portava a la mà, es va produir una estampa d'allò més entranyable. Es pot veure com l'avi de la princesa fa una foto a la seva amiga 'especial' i el fill d'aquesta, que posen somrients.

És clar que aquestes fotos estan generant molt d'enrenou, ja que gairebé han acaparat més titulars que la seva visita recentment a Espanya, que tampoc va estar exempta de repercussió.

El viatge ha quedat cancel·lat

Estava previst que al juny l'avi de Sofia i Elionor tornés al nostre país, però finalment no va poder ser. I és que la seva presència amb motiu de la copa que porta el seu nom a Sanxenxo va quedar descartada a l'últim moment. Segons el seu amic íntim i president del Club Nàutic de Sanxenxo, Pedro Campos, la seva absència va ser d'«índole privada».

Imatge del rei emèrit Joan Carles I al club nàutic de Sanxenxo
L'avi patern d'Elionor no ha tornat a Sanxenxo aquests dies | GTRES

Tot apunta que, per tornar-lo a veure a Espanya, caldrà esperar i no pas poc perquè amb les noves imatges que s'hi acaben de publicar segur que els seus éssers més propers no veuen amb bons ulls un nou viatge al nostre país.

La Casa Reial Espanyola ha passat moments molt complicats des que el que fos rei emèrit va posar rumb fora del país. Per això, no està disposada a haver de passar pel mateix cada cop que surten noves informacions sobre Joan Carles I.

Imatge de la Família Reial sortint del teatre.
Elionor i la seva família intenta seguir amb la seva vida | Europa Press

Letícia, Felip VI i les seves filles són els que més perjudicats surten amb aquestes notícies, ja que no beneficien per res la imatge que ells mateixos intenten donar a la Corona.

Cal no oblidar que, en un futur, Elionor s'encarregarà d'heretar el tron espanyol. Per això, fer les coses bé, en aquests instants, és crucial perquè tingui tot el suport possible quan arribi el moment.

▶️ Señalan lo que la reina Letizia no quiere que sepas de la princesa Leonor