Primer pla princesa Elionor

Elionor se'n va de la llengua i explica la veritat sobre la seva cosina

La princesa sap tota la veritat de l'assumpte i ho confessa

La princesa Elionor ha explicat tota la veritat sobre els problemes de la seva cosina Victòria Frederica amb la seva mare, la infanta Elena, malgrat que no tenen una estreta relació.

La filla de Letícia sap que ha pres la decisió de deixar els estudis, i això li està ocasionant fortes baralles amb la seva tieta, ja que no comparteix la decisió de la seva filla.

Algú de la reialesa i molt tradicional, costa imaginar-se-la acceptant tenir per filla una 'influencer'. I és que la vida de la noia no té res a veure amb la de les seves cosines, en concret Elionor.

Submergida a l'estranger des que va entrar al batxillerat i disposada a tenir una carrera d'èxit, la futura hereva al tron apunta alt des del primer moment. I no té res a veure el seu títol de princesa, sinó que els reis es preocupen molt per l'educació de les seves filles.

Elionor com a referent reial

Amb 22 anys i formant part de la reialesa, la cosina molt lluny d'Elionor, prefereix guanyar-se la vida com a 'influencer' en lloc d'estudiar. Un gran gir de 180 graus que ha significat per a la seva vida professional i personal.

Així tot, la infanta Elena no estaria gens d'acord amb les decisions que la seva filla ha pres sobre el rumb de la seva vida. I com que es tracta d'una família com la seva, esperen que els seus fills tinguin currículums brillants i inabastables. Justament com passa amb la seva cosina, els pares de la qual estan invertint en la seva educació.

Elionor amb els seus pares visitant Cadavedo
Elionor amb els pares en una de les seves darreres aparicions públiques | Europa Press

En aquest cas s'ha intentat, però la veritat és que sent 'influencer' la vida es veu d'una altra manera. I si no, que li ho preguntin a Victòria Frederica, que des que va signar amb 'Hoss Intropia' no para de posar a Instagram. Encara que bé, això ja ho feia abans.

Les diferències amb Elionor causen polèmica

Elionor formant-se a l'estranger i invertint en el seu futur; i la seva cosina dedicant-se al món dels 'influencers'. Res a veure entre les dues joves, cosa que ha arribat a originar més d'una vegada una disputa intrafamiliar.

Ja se sap de bona mà com és de correcta la reina Letícia, que intenta sempre mantenir la vida de les seves filles al marge. Motiu més que suficient per discrepar l'estil de vida de la cosina de les seves filles.

Muntatge reina Letícia i Victòria Frederica
La cosina d'Elionor i Letícia, enfrontades | Catalunya Diari

La reina mai deixarà que Elionor es converteixi en 'influencer' com la seva cosina. Ja no només pel càrrec real que posseeix, sinó perquè corre el risc de deixar-se influir pels plebeus.

Tot i que Letícia no és l'única disgustada amb la cosina d'Elionor i Sofia. I és que, la infanta Elena reconeix que no li agrada l'estil de vida que ha decidit tenir la seva filla. Ben al contrari, li agradaria que reprengués els estudis i seguís una vida més tranquil·la a l'estil de la seva cosina.

Això suposa tot un repte per a la jove enamorada de les càmeres des que va començar a fer els seus primers passos en la moda. En canvi, la seva cosina Elionor no ha decidit seguir el mateix rumb.

Possiblement és per protocol, encara que sembla que totes dues són més diferents del que creiem. Per exemple, mai veurem una Elionor posant i pujant 'stories' a Instagram.