Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Ana Obregón humilia públicament la reina Letícia

Ana Obregón ha enviat un missatge molt important

Ana Obregón sent devoció per la Casa Reial espanyola. De fet, l'actriu guarda un gran afecte a la reialesa perquè, a més de generar simpatia, el seu fill Álex Lequio tenia llaços de sang amb els Borbons. Així és, ja que el seu pare, Alessandro Lequio, és nebot segon de l'ara rei emèrit Joan Carles.

És més, la relació que manté la presentadora amb el palau de la Zarzuela és fluida i propera. Sense anar més lluny, quan Álex va morir l'any 2020, el rei Felip i la reina Letícia van enviar un telegrama mostrant el seu dol per la tràgica notícia. També es van posar en contacte amb ella els reis emèrits, Sofia i Joan Carles.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón ha enviat un missatge a la reina | Europa Press

«La primera trucada que vam tenir, jo no sé ni com estava perquè no podia reaccionar, va ser el rei Joan Carles. Va trucar a Alessandro i li va dir: 'Passa'm a l'Ana, si us plau', i, després, la reina Sofia. No sé ni què els hi vaig dir, la veritat. Aquesta trucada em va emocionar i estic molt agraïda», explicava la biòloga.

«En tornar a la casa de Barcelona, em va commoure la quantitat de cartes i telegrames d'afecte que vaig rebre des dels reis Felip i Letícia fins a persones desconegudes, a més de tot el suport a les xarxes», afegia.

És més, el jove Álex va tenir una relació encara més propera amb el rei Felip. «La meva relació amb ell sempre ha estat epistolar. Quan vaig decidir estudiar als Estats Units vam estar parlant per carta perquè m'aconsellés la millor universitat», confessava el mateix Aless uns anys abans de morir.

Ana Obregón dona un cop dur a la reina Letícia

Demostrat l'enllaç entre Ana Obregón i la Casa Reial, no és estrany que l'actriu volgués felicitar públicament la reina emèrita Sofia pel seu 84 aniversari. Però el que ha sorprès és que, amb la seva felicitació, el que ha fet és humiliar sense pietat i públicament la reina Letícia.

La polèmica publicació d'Ana Obregón diu així: «Felicitats, Majestat. Per mi sempre seràs la reina d'aquest país per la teva bondat, solidaritat, autenticitat i pel zero afany de protagonisme. Per això sempre recordarem més la teva extraordinària tasca humanitària que els teus estilismes. Gràcies».

Salta a la vista que Ana Obregón remarca algunes de les característiques més criticades de la reina Letícia, com el dels estilismes o el del «zero afany de protagonisme».

Sens dubte, es tracta d'una dura humiliació pública que l'actual reina segur que no s'esperava rebre d'algú com Ana Obregón. Anita, però, ha deixat clar que sent devoció per la reina Sofia, cosa que tampoc no haurà agradat a la dona del rei Felip VI.