Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat ja sap que la seva xicota ha desaparegut després de la confessió

Prat no s'ha tallat a l'hora de confirmar què sent per ella

Joaquín Prat és un professional de la comunicació conegut per tothom. Parlem d'un periodista que està acostumat a fer que els paparazzis vulguin saber més del compte de la seva vida privada. Això sí, de vegades, és força complicat fer-li segons quines fotografies.

Joaquín Prat sempre s'ha mostrat recelós d'explicar més del que cal sobre les seves intimitats. Sí, perquè, a vegades, li ha molestat que surtin a la llum certs detalls que voleu desar per a les persones que vol.

En aquest cas, el que va passar els últims dies demostra que el presentador ha canviat d'estratègia i prefereix prendre's amb normalitat les coses positives que li passen a la vida. Per exemple, tornar a enamorar-se després d'haver estat més de dotze anys amb la seva exdona, Yolanda Bravo.

Joaquín Prat crida als quatre vents que està enamorat

El presentador d'El programa de Ana Rosa s'ha tornat a enamorar. I a més, no ha negat que estigui passant per una de les etapes més felices de la vida. De fet, aquesta il·lusió li ha fet compartir una fotografia a les seves xarxes socials que diu moltes coses.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
El presentador d'El programa de Ana Rosa ha obert el seu cor com poques vegades havia fet | Mediaset

Ell mateix és el que ha confirmat a Ya es mediodía, el programa que presenta cada dia de dilluns a divendres, que «estic enamorat». Així ho ha aclarit sense donar més detalls, tan sols la foto en qüestió publicada recentment i en què surt acompanyat per una dona, encara que no sabem la seva identitat.

Fa un any que Joaquín se separava de Yolanda Bravo després de més d'una dècada junts i un fill comú. I des del 2021 no coneixem una parella estable a Joaquín.

El presentador de Telecinco no ho pot amagar en ple directe

El cas és que ha estat ell mateix qui ha confessat l'estat de felicitat que viu. Així, ha confirmat la gran notícia mentre es debatia al plató que l'amor fa engreixar entre quatre i cinc quilos.

Muntatge Yolanda Bravo i Joaquin Prat
Yolanda Bravo i Joaquín Prat es van separar fa poc més d'un any | GTRES

Amb tot, Joaquín xerrava sobre això amb Marta López i Isabel Rábago. I és que les dues col·laboradores pujaven a la bàscula per comprovar si és cert que l'amor fa engreixar o és un invent més d'algun estudi dubtós.

I la veritat és que Joaquín Prat ha aprofitat aquell moment per destapar una confessió que pocs esperaven. «Estic enamorat i des que ho estic m'he aprimat», confessava. Crida l'atenció que el comunicador ha dit la frase «estic enamorat» al voltant de quatre o cinc vegades en molt pocs segons.

La nova il·lusió de Joaquín Prat s'amaga després de la confessió

Les seves paraules han provocat la sorpresa de les dues col·laboradores que l'acompanyaven i s'alegraven per la notícia. A més, han vist com el seu company se sentia amb ganes d'explicar-ho a tota l'audiència i tornava a estar pletòric després d'un any de solter.

Sobre la identitat de la nova il·lusió, no se'n coneixen més detalls. A la foto en qüestió que ha compartit a les seves xarxes, amb prou feines es deixa veure una petita part del seu cos i una escletxa de la roba interior.

La foto és romàntica on n'hi hagi, ja que apareix Joaquín Prat tirat en un llit i recolzat sobre ella. Així, es posa de manifest com està de còmode amb la seva nova conquesta el presentador de Telecinco.

Veurem si, en els propers dies, algun paparazzi té l'objectiu de fotografiar-los fora del seu refugi. Així podrem conèixer, per fi, aquesta nova il·lusió de Joaquín Prat que sembla haver canviat la vida al comunicador.