Fotomuntatge de Luis Enrique i la seva filla Sira

Luis Enrique confirma que la notícia de la seva filla Sira va de debò

L'entrenador ha vist com la seva filla torna a somriure

La filla gran de Luis Enrique, Sira Martínez, porta tota la vida vinculada al món del futbol d'una manera o d'una altra. El seu pare ha tingut una llarga trajectòria en un esport que, precisament, és el mateix que practica el seu xicot, el futbolista del Barça, Ferran Torres. Els dos joves surten des de fa un temps i sempre que la relació va a bon port.

Un amor de joventut

Recentment, Sira va presumir del seu xicot a les xarxes socials. Així, Luis Enrique va veure com va compartir a Instagram dues publicacions en què apareixia Torres durant el partit entre el FC Barcelona i el Viktoria Plzen. En cadascuna d'aquestes va afegir-hi un il·lustratiu 'emoji': a la primera un cor i a la segona diverses caretes enamorades.

El davanter valencià va marcar dos gols al Doosan Arena que van sumar perquè el seu equip sortís victoriós. Però, per si això no fos prou, també va ser el jugador més ben valorat del partit i va rebre un guardó per això. Gràcies a això, la seva parella no va poder evitar sentir-se orgullosa i va voler que tots els seus seguidors ho sabessin.

Imatge de Ferran Torres, jugador del F.C Barcelona i xicot de Sira Martínez
Sira Martínez està molt orgullosa del seu noi, Ferran Torres | Instagram

Ara els toca ser feliços

Els joves van fer pública la seva relació a través d'una instantània publicada al perfil d'Instagram del gendre de Luis Enrique. En aquesta, hi apareixia Sira muntant a cavall, una afició que l'apassiona.

Des d'aleshores són diverses les imatges que la parella ha compartit a les xarxes socials, demostrant que el seu amor va de debò i que s'estimen. Junts han gaudit de la festa d'Eivissa, de boniques passejades agafats de la mà i de l'espectacular festa pel 22è aniversari de la jove, entre altres coses.

Imatge de Sira Martínez i el seu xicot Ferran Torres
Sira Martínez i Ferran Torres van gaudir molt d'Eivissa | Instagram

Segurament, per a Luis Enrique és motiu d'alegria el fet de veure la seva filla somriure de nou, després que la família visqués el terrible tràngol de la mort de la Xana, la seva filla petita, a causa d'un càncer. 

Una jove promesa de l'hípica

Sira Martínez és una gran amant dels cavalls. De fet, després de la pèrdua de la petita Xana es va refugiar en aquests animals per superar el dur sotrac que li va posar la vida.

Des de llavors, la primogènita de Luis Enrique s'ha convertit en tota una amazona, fins al punt que ha estat campiona d'Espanya a la categoria de joves genets.

El seu voltant la defineix com una noia constant, treballadora i, sobretot, lluitadora. Per això, no seria estrany que en un futur no gaire llunyà aconseguís més títols en aquesta disciplina en què ja destaca per mèrits propis. I és que queda clar que no només es tracta d'un simple 'hobby'.

A més de l'esport, Sira és amant de la moda i té accessoris de signatures de luxe. A la familiar de Luis Enrique també li agrada sortir amb els amics, gaudir d'un bon dia de platja i dinar en aquells llocs que visita amb la parella.

Com a qualsevol altra noia de la seva edat, a la primogènita de Luis Enrique encara li queda molt per viure i no se sap si Torres serà el seu amor definitiu. Però el que és clar és que passi el que passi la jove està alegre i feliç de poder compartir els seus dies amb ell.