Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor.

Elionor ja coneix la decisió que l'allunya definitivament de La Zarzuela

Elionor no serà l'única que resideixi lluny de casa

Elionor va tornar la darrera setmana a l'internat de Gal·les on, en uns mesos, acabarà els estudis de batxillerat. L'hereva fa un any i mig que és lluny de La Zarzuela, encara que torna a Espanya cada vegada que hi ha un període de vacances. Tanmateix, no serà l'única de la família que estigui lluny de casa: algú de l'entorn d'Elionor farà les maletes per instal·lar-se fora d'Espanya.

Així ho hem conegut després de veure la portada de la revista Lecturas en què anuncia la decisió de la tieta d'Elionor. La infanta Elena ha decidit enviar el seu fill gran, Froilà, a Abu Dhabi perquè passi una temporada amb el seu avi, Joan Carles. El motiu no és altre que posar terra pel mig després dels darrers esdeveniments en què s'ha vist embolicat el jove.

Va ser el darrer desembre quan va transcendir que el cosí de la princesa havia estat implicat en una baralla amb arma blanca davant de la porta d'una discoteca de Madrid. El succés, que va tenir lloc al novembre i no es va saber fins al mes següent, no és l'únic en què ha sortit el nom de Froilà.

Primer pla de la infanta Elena
La infanta Elena envia el seu fill al costat de Joan Carles de borbó. | GTRES

Involucrat en altres esdeveniments

A l'agost, per exemple, Froilà va perdre els nervis en veure la seva ex tornar amb un noi en una coneguda discoteca de Marbella. Es va produir després un enfrontament i els amics de Marichalar van haver de separar-los. En febrer també va ser expulsat d'una discoteca de Madrid per apuntar altres clients amb una pistola de gas de diòxid de carboni.

Després, s'ha sabut que Froilà disposa de dos funcionaris de seguretat a la seva disposició per si calgués intervenir en algun conflicte. L'objectiu de la infanta enviant el seu fill a prop de Joan Carles seria apartar-lo dels escàndols i polèmiques que, a més, taquen el seu cognom.

La revista Lecturas apunta que l'estada del jove a Abu Dhabi serà temporal. Aquest darrer cap de setmana amics de Froilà se'n van acomiadar amb una festa sorpresa. Segons ha transcendit, el jove no comparteix la decisió presa per la seva mare, però no sembla que li quedi una altra alternativa.

Imatge de Froilà de Marichalar
El cosí d'Elionor ha protagonitzat diverses polèmiques. | AGENCIAS

L'avi d'Elionor ha canviat recentment la seva residència

El trasllat del net major dels reis emèrits a Abu Dhabi coincideix amb la notícia que hem conegut sobre Joan Carles. Feia dos anys i mig que l'avi d'Elionor vivia en una de les cases de l'emir dels Emirats Àrabs, Mohammad bin Zayed, el seu amfitrió. Ara hauria traslladat la seva residència a un altre habitatge proper a l'anterior però més del seu gust.

La relació entre Froilà i el seu avi Joan Carles sempre ha estat molt estreta, és el net major i diuen que és el favorit de Joan Carles.

A la premsa ha regalat imatges com la puntada de peu que va pegar a la seva cosina Victoria López Quesada a la boda dels actuals reis. També les llàgrimes a la finestra després d'haver suspès deu de les dotze assignatures del curs o quan va aixecar el dit del mig als mitjans de comunicació al costat de la seva àvia Sofia. Tampoc ens oblidem de l'episodi del tret del peu pel qual va haver de ser intervingut el dia del seu 14è aniversari.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp