Primer pla princesa Elionor

Elionor li explica a Letícia que té un nou xicot i no és espanyol

Elionor haurà de separar-se'n

Elionor finalitzarà divendres les classes a l'UWC Atlantic College de Gal·les. L'experiència en aquest col·legi elitista es pot considerar molt satisfactòria. I no només per tot el que ha après a les aules, també pel noi especial que ha conegut al centre.

La filla dels reis ja té fetes les maletes per tornar a Madrid en qüestió d'hores. Posarà així el punt final al primer any de Batxillerat en aquest internat.

Assenyalen que Leonor ha aconseguit descobrir un món totalment desconegut per a ella. Allunyada de les restriccions de la família i de les exigències institucionals. Per primera vegada s'ha pogut comportar com una jove de la seva edat.

Les classes acaben el divendres 17, però la majoria dels alumnes esperaran dissabte per tornar als seus llocs d'origen. L'internat habilitarà una sèrie d'autobusos per acostar fins a l'aeroport de Londres els estudiants, que es repartiran per diferents llocs del món.

Ningú posa en dubte com ha estat de satisfactori el pas de la princesa per l'internat gal·lès. No només ha evolucionat en el terreny personal, també ha gaudit de festes i de la disbauxa pròpia de l'edat. A més, també ha descobert l'amor.

I és que Elionor podria estar il·lusionada amb un noi del centre educatiu. Es tractaria del mateix jove que la va acompanyar a l'aniversari de la seva àvia Paloma durant les vacances de Setmana Santa. El definien com un adolescent de pèl negre arrissat i que vestia amb una dessuadora de l'internat.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
Elionor té un amic especial amb doble nacionalitat   | GTRES

Era una demostració que la relació va de debò i així els ho va transmetre als reis. Tant Felip com la seva dona li van permetre acudir a la celebració amb el seu amic especial.

Es tractaria del primer xicot seriós d'Elionor. De moment, des de Zarzuela no confirmen res, però tampoc no ho farien de ser cert.

Això sí, la parella haurà de fer front a una separació temporal. Amb l'arribada de les vacances, cadascú haurà de marxar amb la família al seu país de residència. El contratemps que es troba la princesa és que possiblement ja no el torni a veure el proper curs a l'internat.

Pel que sembla, segons recull El Español, el seu xicot és un any més gran que ella i acabarà ara els seus estudis de batxillerat. Tot fa indicar que continuarà amb la seva formació al setembre en una universitat lluny de la seva noia.

Un altre problema afegit és la distància. Se sap que ell compta amb doble nacionalitat, brasilera i nord-americana. Tot i això, no hi ha notícies d'on té fixada la seva residència quan no roman al centre.

Elionor ha d'organitzar un pla

Elionor haurà d'idear algun tipus de pla perquè la relació no s'acabi. No és descartable que el convidi a passar uns dies a palau o fins i tot a les vacances a Palma.

La filla dels reis tornarà aquest dissabte a Espanya amb la motxilla carregada d'anècdotes i experiències. Ha coincidit amb alumnes de moltes nacionalitats, aprenent a desenvolupar-se en tota mena de situacions.

Primer pla de la princesa Elionor
Elionor ha madurat molt durant la seva estada a Gal·les   | GTRES

Això sí, en cap moment no s'ha revelat el tipus de vida que portava a Gal·les. El col·legi ha compartit imatges de les diferents activitats que anaven organitzant durant el curs. No obstant això, mai no hi apareixia la germana de Sofia.

▶️ Alertan a Letizia de los peligros de las visitas del emérito

Elionor volia romandre sempre en un segon pla. És com si no hi hagués estat mai. Possiblement l'internat hauria rebut ordres per no compartir fotografies on pogués aparèixer ella.