Primer pla de José Fernando.

José Fernando Ortega descobreix que els problemes del seu pare no tenen solució

El germà de Gloria Camila, aliè a la polèmica familiar

José Fernando Ortega ha vist, novament, com la seva família és a l'ull de l'huracà. I és que quan ja falten pocs dies per l'estrena de la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco, se suma una altra controvèrsia familiar.

Fa unes setmanes, va sortir a la llum la veritable relació entre Ana María Aldón i Gloria Camila, la filla del seu marit Ortega Cano. Des del moment que es van conèixer, totes dues van mostrar que les unia un vincle d'amistat molt especial.

De fet, ningú no dubtava que no fos així, ja que fins i tot la jove va defensar públicament el concurs de la seva madrastra a Supervivientes.

Encara que, el 26 de maig passat, Gloria Camila anava a Ya son las ocho per parlar del paper d'Ana María a la Sálvame Fashion Week. La jove parlava sense embuts sobre què pensava.

José Fernando Ortega
La germana de José Fernando va tenir una discussió amb Ana María Aldón. | GTRES

 

«Si em demanes sinceritat al 100%, jo veig una superabraçada a Jorge Javier Vázquez que sembla que són amics des de fa 1.000 anys, i després al seu marit, que va al plató…», deia molesta.

Sens dubte, unes paraules que no van agradar gens la dissenyadora, que carregava durament contra ella a Viva la Vida. «Potser preferia que em tirés allà sobre del seu pare», deia amb un to irònic.

Tot i que no s'ha tornat a parlar del tema, José Fernando sap que això ha causat un gran problema a la seva família. I no només perquè la relació entre totes dues està més distant que mai, sinó perquè la crisi matrimonial que hi havia entre l'extorero i la dissenyadora ha crescut encara més.

José Fernando coneix la greu crisi matrimonial

Des de fa temps que es comenta que el matrimoni entre Ortega Cano i Ana María Aldón «penjava d'un fil». Tot i això, després de mesos amb aquesta situació, la parella aconseguia superar els seus problemes.

Però des que va succeir aquesta picabaralla entre Gloria Camila i la dissenyadora, José Fernando sap una altra vegada que no estan passant per un bon moment. El conflicte entre totes dues hauria causat un gran disgust a l'extorero.

Ortega Cano, que al principi s'havia mantingut al marge, ara hauria pres la postura de defensar la germana de José Fernando. Una decisió que l'hauria distanciat encara més d'Ana María Aldón.

José Fernando i Gloria Camila Ortega, fills de Ortega Cano i Rocío Jurado.
José Fernando Ortega es manté allunyat de la polèmica familiar. | Europa Press
 

Molts mitjans asseguren que el seu matrimoni està «a la corda fluixa», mentre que alguns culpen directament les filles de tots dos. És a dir, a Gema Aldón i a Gloria Camila.

I és que la primogènita d'Ana María Aldón va penjar a les xarxes socials una polèmica foto que mostrava el seu acord amb Rocío Carrasco. Es tracta d'una story en què publicava el tràiler d'En el nombre de Rocío, amb les paraules «ella... forta i valenta».

Aquestes declaracions, sens dubte, van fer que Gloria Camila esclatés com mai abans a Ya son las ocho. «No coneix la meva germana Rocío... M'agradaria que fos un suport de veritat i no per generar polèmica», va assenyalar seriosa.

José Fernando Ortega, amb xoc després de l'absència d'Ana María Aldón

José Fernando Ortega és conscient que Ana María Aldón es troba una situació complicada. El jove sospita que la dissenyadora acabarà marxant del nucli familiar, ja que, per descomptat, les polèmiques constants no ajuden gens.

D'altra banda, el pare de José Fernando no hauria perdonat la seva dona que no assistís a la graduació de Gloria, que es va celebrar aquest dimarts, 14 de juny. La jove penjava una story a Instagram amb el seu pare i Marina, la dona de fer feines de la llar del torero.

Fotomuntatge d'una 'story' de Gloria Camila.
Gloria Camila amb Ortega Cano i Marina el dia de la seva graduació. | CatalunyaDiari
 

Tot i això, no hi havia ni rastre de ni José Fernando ni Ana María Aldón. No se sap la causa de l'absència del primer, però tot indica que els motius de la dissenyadora són clars.

Evidentment, la dona del destre hauria faltat per les seves picabaralles amb Gloria Camila. D'aquesta manera, no va voler assistir a aquest acte per acabar d'una vegada per totes amb aquests rumors de separació.

Sens dubte, el temps dirà si al final el matrimoni decideix continuar endavant o si, al contrari, posen punt final a la seva història d'amor.