Toni Cantó

Toni Cantó parla de l'home que va posar fi a la vida de la seva filla de 18 anys

Toni Cantó està destrossat

Des que la filla de Toni Cantó va morir el 2011, la vida d'aquest conegut polític no ha tornat a ser la mateixa. Trencat de dolor, l'actor ha tret forces d'on no n'hi ha per dedicar unes paraules a l'home que va posar fi a la vida de Carlota.

A principis d'aquell any, l'exdiputat va rebre un cop dur del qual encara no ha aconseguit recuperar-se. I és que, la seva filla Carlota, fruit del seu matrimoni amb Eva Cobo, va perdre la vida en un accident de cotxe amb només 18 anys.

L'actor i polític Toni Cantó sortint del tanatori
Toni Cantó no ha superat aquest fet tan dur | GTRES

La noia no va poder evitar xocar contra una furgoneta que circulava en sentit contrari pels carrers de la localitat barcelonina de Cabrera de Mar. Tal com es va difondre aleshores, el culpable d'aquest succés terrible superava la taxa d'alcoholèmia permesa.

Però Carlota no va ser l'única que va morir en aquella col·lisió. El seu xicot, Javier Arraut, tampoc no va superar l'impacte. Aquest jove de tot just 20 anys era nebot  de Xavier Trías, un important polític del partit CiU i candidat, en aquell moment, a l'alcaldia de Barcelona.

Després de fer-se pública aquesta notícia esgarrifosa, l'exdiputat va voler enviar un comunicat en què va parlar de la seva primogènita, del seu acompanyant i de l'individu que va posar fi a la vida de la persona que més estimava.

Toni Cantó, ni perdona ni oblida

Tot i haver passat més de 10 anys d'aquell horrible contratemps, no hi ha ni un sol dia en què Toni Cantó no se'n recordi d'ella i del conductor que va posar fi a la seva vida. El mateix dia, el tanatori es va omplir d'amics i familiars de la víctima, que van anar-hi per donar-li l'últim adeu.

Després de l'enterrament, que es va dur a terme al cementiri barceloní de Roques Blanques, Toni Cantó va voler acomiadar-se de Carlota com es mereixia. L'actor va decidir fer un comunicat a través d'un vídeo, difós a Telecinco, on va agrair tot el suport que havia rebut.

Toni Cantó i Carlota
Toni Cantó dedica unes paraules a Carlota | Catalunya Diari

«Carlota era una barreja apassionant de compassió i combativitat. Amb ella vaig tocar sovint el cel i el seu record em permetrà transitar l'infern que ara visc».

Trencat de dolor i amb aquestes paraules, Toni Cantó va voler recordar la seva petita, encara que no va voler deixar passar l'ocasió per enviar-li un breu, però contundent missatge a l'individu que ha convertit la seva vida en un infern.

I és que, malgrat ser responsable d'aquesta desgràcia, el conductor de l'altre vehicle va sortir il·lès de la col·lisió. Però, al contrari del que tothom pot pensar, l'actor es va alegrar que se salvés, ja que haurà de viure amb la culpa la resta de la seva vida.

«A aquest últim, a l'home que els hi va prendre la vida, li desitjo una ràpida recuperació i ànims i força per suportar la càrrega que portarà tota la vida».

Segueix endavant amb la vida

Tot i aquesta dura pèrdua, Toni Cantó ha aconseguit seguir amb la seva vida. Després d'aquest episodi que va marcar un abans i un després, l'actor va seguir amb la seva carrera dins de la política fins que, a principis del 2021, va anunciar que dimitia de tots els càrrecs a 'Ciutadans'.

Toni Cantó amb la seva parella
Toni Cantó i Lorena Hernández són més feliços que mai | GTRES

No obstant això, la seva trajectòria professional no va acabar aquí. A finals de juny d'aquell mateix any, el govern d'Isabel Díaz Ayuso el va designar director d' 'Área de la Oficina del Español' de la Comunitat de Madrid.

Però, sens dubte, el que ha canviat més la vida d'aquest conegut actor ha estat la seva nova relació sentimental. I és que, fa unes setmanes, Toni Cantó i la seva parella Lorena Hernández, es van donar el 'sí, vull' en una cerimònia íntima celebrada a València.