Primer pla d'Anabel Pantoja somrient mirant a càmera

'Supervivientes' ensenya les imatges d'Anabel Pantoja i Ana Luque sense roba

Anabel Pantoja es banya nua davant la mirada de la resta dels seus companys

Anabel Pantoja està gaudint al màxim de la seva estada a Hondures. Superat amb escreix el seu rècord de permanència a Supervivientes, la 'influencer' està disposada a esprémer el seu temps a l'illa.

De la seva recentment nascuda relació amb Yulen, la neboda d'Isabel Pantoja decidia gaudir del mar en tota la seva esplendor. I ho feia comptant amb la companyia d'Ana Luque i Mariana per fer una capbussada completament nues.

Anabel Pantoja es treu la roba per gaudir d'un agradable bany a Hondures

Mentre a Espanya ens estem rostint en plena onada de calor, des d'Hondures els supervivents ens fan enveja amb aquestes aigües cristal·lines. Així les coses, Anabel Pantoja va decidir seguir amb una tradició que ja forma part de la història televisiva de Supervivientes.

La 'influencer' va decidir treure's tota la roba per gaudir de la frescor del mar a la seva pell sense banyador o biquini que s'interposés en el seu camí. Les aigües de Platja Uva es van rendir als seus encants i Ana Luque i Mariana es van sumar al moment natural.

Durant el bany, les tres concursants van protagonitzar moments divertits mentre el càmera intentava evitar alguna imatge una mica més compromesa. De fet, Anabel va posar en relleu la capacitat de Mariana de tapar-se les parts més íntimes.

«Es posa la mà i es tapa la 'raja', però jo m'he de posar una careta sencera», deia la cosina de Kiko Rivera. «Jo tinc la cova de Covadonga», feia broma l'ex d'Omar Sánchez sobre la seva anatomia.

El programa va emetre les imatges al complet sense censura, ja que el moment era molt natural. Això sí, en algunes zones del seu cos es va procedir a pixelar per no fer-ne el contingut gaire explícit.

El que és clar és que totes tres van gaudir al màxim d'aquest moment nudista, fent bromes entre elles i fins i tot provocant la resta de companys. Anabel va ser la més atrevida i va opinar sobre la resta de concursants que se'n banyaven allunyats.

Un moment només per a les noies de l'illa, les quals no van dubtar a fer tota mena de comentaris sobre la resta de companys. Fins i tot es van atrevir a dedicar-los diversos 'calbs' i tenir un moment filosòfic. «Si la vida t'espatlla, ensenya-li el cul», deia la 'influencer'.

«Són tan simples que es banyen en banyador», va opinar la col·laboradora de Sálvame. «Mira la calba de Kiko com brilla al sol», continuava fent broma la 'sobriníssima'.

Anabel Pantoja viu el seu millor moment

És clar que Anabel Pantoja ha superat totes les pors i angoixes que la van envair en arribar a Supervivientes. A Espanya va deixar diversos assumptes pendents que, de moment, no estan sent una càrrega al seu concurs.

A més, sap que no tindrà la sort de tornar a repetir experiència i vol aprofitar-la al màxim. Es mostra feliç, il·lusionada i amb moltes ganes d'arribar fins a la final.

Imatge d'Anabel Pantoja en el moment en què se li veu un pit fora a Supervivientes
Anabel Pantoja ja va protagonitzar una distracció que va deixar a l'aire els seus pits | Mediaset

Més encara després d'haver aconseguit, finalment, l'amor de Yulen. Encara que el professional de l'esgrima s'enfronta a una possible expulsió, Anabel està convençuda que serà salvat per l'audiència. Mentrestant, els seus seguidors continuen recolzant-la i gaudint dels grans moments que regala a l'audiència.

De fet, no és la primera vegada que la col·laboradora mostra els seus encants, ja que, poc després d'aterrar a l'illa, va protagonitzar un 'topless' al costat de Tania Medina. També, en una ocasió, una distracció va deixar al descobert els seus pits en ple directe. Una escena que va córrer com la pólvora per les xarxes socials i de la qual es van fer ressò nombrosos mitjans de comunicació.