Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón compleix entre llàgrimes l'últim desig d'Aless Lequio, el seu difunt fill

Aless no va poder acabar el seu somni més gran

Ana Obregón sempre té molt present  Aless. Com sol ser habitual, tots els estius es reuneix amb la família a Palma de Mallorca. Des de l'illa ha donat a conèixer el seu darrer projecte, molt relacionat amb el seu fill.

En la seva retirada de vacances ha trobat el lloc adequat per continuar escrivint el llibre que va iniciar el seu fill. Aless Lequio el va deixar a mitges després de morir el maig del 2020 després d'una llarga lluita contra un càncer. No volia que caigués en l'oblit i ja s'ha posat fil a l'agulla.

«Després de dos anys he reunit prou forces per començar a escriure aquest llibre», explica Ana. Sent la necessitat de donar-li una continuïtat a l'obra, «li ho devia», va escriure a Instagram. Va voler compartir amb els seus seguidors una imatge davant de l'ordinador, on es disposa a redactar les primeres frases.

Ha explicat que «durant la malaltia va començar a escriure una joia que mai no va poder acabar». L'emoció i els sentiments li van impedir llegir tot allò que havia deixat plasmat Aless. «Vaig trigar gairebé un any a poder llegir-lo», aclareix.

Ana Obregón amb un mig somriure.
Ana Obregón acabarà d'escriure el llibre que va començar el seu fill  | Telecinco

Ana Obregón entén que cal que surtin a la llum tots els pensaments recollits en aquesta obra. «El seu talent per a l'escriptura no podia quedar en un calaix», va afegir. Té previst complir la voluntat d'Aless Lequio.

«Sempre em deia que el seu desig més gran era publicar-lo. Per això, les maldestres paraules de la seva mare embolicaran les seves meravelloses pàgines en un llibre», assenyalava. De moment no se sap el contingut de la publicació, però possiblement reculli les experiències del noi amb la malaltia i les seves reflexions sobre la vida.

Ana Obregón té clar que tots els diners recaptats es destinaran a una bona causa. «Tots els beneficis aniran a la Fundació per investigar el càncer», destaca.

L'actriu acumula molt poc temps treballant en aquest projecte. «Fa gairebé un mes que sóc a la meva habitació de Mallorca escrivint aquest dolorós viatge ple d'amor d'una mare i el seu fill. Per tu, per la teva Fundació», afegia.

Va aprofitar l'oportunitat per agrair a l'editorial «la paciència, per no marcar-me temps i per l'afecte. També va recordar el seu representant i amiga Susana Uribarri, «per fer-ho possible i per la teva insistència».

Sense cap dubte, a través de les paraules tindrà l'oportunitat d'alliberar molts pensaments. També d'homenatjar Aless.

La seva vida va canviar completament el maig del 2020, quan Aless va morir després de dos anys d'intensa lluita contra la malaltia. No seria l'única mala notícia que ha rebut la presentadora. Fa un any també s'acomiadava de la seva mare, a qui estava molt unida.

Ana Obregón no oblida Aless Lequio

Ana Obregón vivia per i per al seu fill. Sempre que pot aprofita les xarxes socials per enviar missatges. Fa un parell de setmanes, coincidint amb el títol del Madrid a la Lliga de Campions, també se'n va recordar.

«Des de petitó ens encantava veure junts els partits del teu Reial Madrid», va escriure ella. «T'he de confessar que no he tornat a veure un partit des que te'n vas anar», va assenyalar. A aquest missatge li va afegir una imatge del seu fill de petit i amb la samarreta blanca de Suker.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio | Catalunya Diari

Confessava que «avui posaré el volum molt alt perquè puguis escoltar on siguis el moment en què guanyem la 14». Tenia clar que «donaria la meva vida perquè estiguessis aquí».

Ana Obregón aprofitarà les vacances per treballar en aquest llibre. Està molt implicada i li agradaria que veiés la llum com més aviat millor.