Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Ion Aramendi somrient i miran a càmera

La dona de Ion Aramedi rep un missatge urgent a la recta final del seu embaràs

Ion Aramendi s'ha convertit en una de les grans promeses de Telecinco

Ion Aramendi s'ha convertit en una de les cares més respectades de Telecinco i el públic ha exigit que no desaparegui de la cadena. Segons publica una coneguda revista, el projecte que presenta Sonsoles Ónega després de 'Sálvame' ha passat a millor vida. 'Ya son las ocho' deixarà d'emetre's i hi ha la possibilitat que el basc condueixi un espai en aquesta franja horària.

Ion Aramendi li ha explicat a la seva dona que els rumors són certs, tot i que encara no hi ha res confirmat oficialment. És un secret de domini públic que circula pels passadissos de Telecinco, però la cadena no ha emès cap comunicat explicant el que passa. María Amores ha rebut el missatge definitiu: el seu marit es podria convertir en el presentador més important del moment.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi guanya popularitat a la pantalla | Mediaset

Aramendi ha pres el control de 'Conexión Honduras', un programa que debat els últims continguts de 'Supervivientes'. No ha trigat a conquistar els espectadors, que estan encantats amb la manera de treballar del comunicador. Al terreny personal també travessa un bon moment, ja que està esperant la seva tercera filla.

María Amores és a l'etapa final del seu embaràs i informa puntualment els seus seguidors de les novetats que hi ha a la seva vida. No pot explicar res del nou projecte del seu marit, ja que Telecinco vol sorprendre fent un anunci amb magnificència. El programa de Sonsoles Ónega no encaixa a la graella i tot fa pensar que Aramendi solucionarà aquest problema.

Ion va començar la seva trajectòria televisiva a 'Sálvame', exercia de reporter i els seus vídeos eren un dels continguts més vistos de l'espai. De seguida va cridar l'atenció dels alts càrrecs i el van trucar per presentar un format propi. Va acceptar i va abandonar Mediaset per la porta gran, per això no ha tingut cap inconvenient quan ha decidit tornar.

Ion Aramendi descobreix que els rumors són certs

Ion sap millor que ningú com funciona la televisió i cap director consenteix que un programa estigui en antena si no atrau els espectadors. Sonsoles Ónega no ha aconseguit convèncer l'audiència i era un secret de domini públic que acabaria sent substituïda. El portal El Televisero assegura que el basc podria ocupar el seu lloc, encara que prefereix no pronunciar-se.

Ion Aramendi i la seva dona
Ion Aramendi té dos fills i n'espera un altre | INSTAGRAM: SRAAMORES

Aramendi s'ha adonat que els rumors no eren infundats i que té moltes possibilitats de tenir un nou programa a Mediaset. Ja ha parlat amb la dona, que també es dedica al món de la comunicació. Tot i això, ella és molt més discreta perquè no se sent còmoda ocupant les portades de les revistes.

El presentador va concedir una entrevista per destapar la seva història d'amor i va explicar que s'havien conegut mentre estudiaven a la universitat. «Jo vaig repetir el primer curs i ella estava un any per sobre i sempre em va semblar maca i atractiva. Tots dos treballàvem com a cambrers en bars diferents i una vegada li vaig demanar el telèfon, però mai em va contestar».

Ion Aramendi està desitjant veure el nadó

Ion ha sortit beneficiat dels canvis que estan sorgint a Telecinco, cada vegada té més pes a la cadena i està en més projectes. La seva carrera travessa una bona ratxa, però no deixarà que la falta de temps impedeixi gaudir dels seus fills. Està desitjant conèixer el nou nadó i el moment cada cop és més a prop de fer-se realitat.

María Amores ha rebut l'avís de la premsa: ja coneixen el secret professional del seu marit. Tot i això, ella sap el que ha de fer i en cap moment entrarà a confirmar ni desmentir la història. La veritat acabarà sortint a la llum, però han de ser prudents fins que l'anunci es faci de forma oficial.