Rafa Nadal i Xisca Perello

Rafa Nadal, obligat a prendre la decisió més difícil després de l'embaràs de Xisca

Nadal medita si ha arribat el moment de fer un gir radical a la seva vida

Rafa Nadal s'aixecava aquest dimecres amb la seva dona Xisca Perelló amb unes fotografies exclusives a la revista Hola en què quedava clar que tots dos augmentaran la família.

I és que el reportatge que la coneguda revista del cor revelava a primera hora del matí no feia més que confirmar els rumors dels últims mesos.

Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç
Rafa Nadal comença una nova etapa a la seva vida. | GTRES
 

Especialment, les notícies que afirmaven que Xisca Perelló estava embarassada van començar a sorgir en els últims tornejos que va disputar Nadal. A Madrid i París, vam poder veure la mallorquina vestir d'una manera diferent del que ens té acostumats.

Rafa Nadal confirma l'embaràs més desitjat

El cas és que a la jove l'hem vist aquests últims tornejos lluint una roba massa ampla. I, fins i tot, de vegades portant una mascareta quirúrgica que posava de manifest que l'embaràs era més que un rumor.

Les fotografies que han sortit avui mostren Rafa Nadal amb Xisca Perelló i altres amics del matrimoni passant un dia de relax. Han gaudit tots junts al catamarà que posseeix el tennista des de fa un parell d'anys.

Un luxós vaixell en què han desconnectat durant unes hores al nord de Mallorca. I sobre el que els paparazzi han estat molt atents per fer aquestes imatges que han sortit publicades avui. El cas és que l'embaràs sembla evident i veurem com ho afrontaran Nadal i la seva dona.

Sobretot perquè el balear ja està pensant a tornar a les pistes després d'aconseguir de manera èpica el seu 14 Roland Garros. Un títol que suposava el 22 Grand Slam de la seva carrera.

El tennista de Manacor, obligat a prendre la decisió més complicada

El que és actualment el millor tennista masculí de la història sap que serà difícil compaginar la seva professió amb la feina de pare. I és que el tennista passa moltes setmanes fora de casa durant tota la temporada.

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal podria deixar el tennis abans del que estava previst. | GTRES

 

A prop de celebrar el seu tercer aniversari de casament, ja que es van casar l'octubre del 2019, la parella mai no ha amagat el seu desig d'ampliar la família. Això sí, el tennista balear ha afirmat, més d'una vegada, que els nens vindrien quan la seva carrera els ho permeti. Per fi ha arribat el moment, després de 17 anys junts.

Ara toca fer una reflexió profunda i posar les cartes damunt la taula. L'esportista ha de pensar si encara el compensa continuar a la competició tennística, sabent els problemes físics que arrossega des de fa anys.

Es retirarà abans del previst?

Especialment, hi ha un problema que pateix des que era un adolescent, com és el que pateix en un dels peus. La lesió coneguda com la síndrome de Müller-Weiss no li ha deixat treballar com volia Rafa Nadal. I fins i tot s'ha vist obligat a infiltrar-se per disputar l'últim torneig que ha guanyat, el Roland Garros.

Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló
Xisca Perelló, la parella de Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

 

Si finalment compleix amb la seva promesa de dedicar-se als seus, la carrera de Rafa Nadal estaria a punt de finalitzar. El marit de Xisca sap que actualment està a dalt de tot i serà molt difícil batre aquesta marca de Grand Slams que posseeix des de fa unes setmanes.

El que encara no sabem és quan serà pare Rafa Nadal amb Xisca Perelló, ja que ni ells ni el seu entorn han volgut fer cap mena de comentari sobre això.

Veurem si després de les fotos d'Hola, tots dos decideixen anunciar-ho sense cap problema. O bé prefereixen que passi el temps fins que arribi el moment més feliç de la seva vida.