Imatge de Shakira Martínez.

La cantant Shakira Martínez confirma la mort de Mariano

Shakira Martínez comunica als seus seguidors el tràgic desenllaç del seu avi desaparegut fa una setmana

Shakira Martínez donava una de les notícies que mai no hagués volgut donar. La cantant alacantina que va demanar ajuda a Kiko Rivera per trobar el seu avi, informava sobre la fi de la cerca.

Malauradament, Mariano Martínez Cortés va ser trobat sense vida després d'una setmana sense saber on era. Era la mateixa cantant qui comunicava el fatal desenllaç a través del seu compte d'Instagram, anunciant la seva retirada temporal de les xarxes socials.

Fotomuntatge amb una 'story' de Shakira Martínez amb el seu avi.
Shakira Martínez anuncia que el seu avui ha estat trobat sense vida. | CatalunyaDiari

 

Shakira Martínez confirma que el seu avi ha aparegut mort

Tot va passar el 6 de juny passat. Shakira Martínez demanava ajuda desesperada al seu amic Kiko Rivera perquè difongués la foto del seu avi Mariano, desaparegut des de feia dies. El DJ, gran amic de la família, no va dubtar i va publicar la foto i els números de contacte per si algú el veia.

També entrava en directe a Sálvame per fer una crida i demanar tota l'ajuda possible a la ciutadania. El temps jugava en contra seva, ja que Mariano, de 59 anys, tenia demència senil.

Ara, dies després de fer aquesta crida d'auxili, la mateixa Shakira anunciava la fi de la cerca. Mariano va ser trobat sense vida per la Policia Local d'Elda a un quilòmetre de casa seva, tal com ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències.

Uns minuts després, era la jove la que confirmava el trist desenllaç a través de les xarxes socials. «Ja l'hem trobat, sense vida; ho sento, però no estaré contestant, me'n vaig un temps de les xarxes», anunciava trencada. «Gràcies a tots per l'esforç», finalitzava abans d'acomiadar-se'n.

Shakira Martínez completament desolada: «L'hem trobat, però ja era al cel»

Tots els esforços van ser en va per intentar localitzar a temps l'avi de Shakira Martínez. L'home patia una demència senil que el va mantenir en parador desconegut massa temps.

Malauradament, quan el van trobar, no van poder fer per salvar-li la vida i només van poder certificar la seva mort. El cos va aparèixer en una zona ubicada a prop del col·legi Juan Rico y Amat d'Elda, molt a prop del seu domicili.

Tota la família va quedar destrossada després de rebre l'avís de la policia, ja que confiaven a poder trobar-lo a temps. Però per desgràcia no ha estat així. «L'hem trobat, però ja era al cel», confirmava la cantant, assenyalant que el seu avi ja era mort quan el van trobar.

L'alcalde d'Elda va traslladar immediatament el seu condol a tota la família i va agrair la tasca de tots els organismes implicats en la recerca. Així mateix, els veïns de la localitat alacantina també es van bolcar amb la família per intentar trobar Mariano.

Imatge de la cantant Shakira Martínez.
Shakira Martínez denuncia que no han rebut ajuda de les autoritats. | Instagram @shakiramartinez_oficial

 

Shakira Martínez denuncia la manca d'ajuda

Al dolor per la mort de Mariano se li uneix la indignació de la família. Shakira Martínez mostrava el seu malestar perquè consideren que les autoritats no els han ajudat tant com haurien d'haver fet. Segons va denunciar públicament al seu compte d'Instagram, va ser molt poca l'ajuda que van rebre per intentar trobar el seu avi.

L'artista afirma que no van fer res i que «ens van tractar com a gossos». Només la comunitat gitana i alguns ciutadans es van sumar a la cerca «durant cinc dies i cinc nits». Sobretot va remarcar la gran ajuda de Kiko Rivera.

Pel que sembla, el cos de Mariano es trobava en una parcel·la de propietat privada, un fet que va dificultar que el trobessin, malgrat estar a prop del seu domicili. Malauradament, el tràgic desenllaç ha tingut lloc i ara la família plora l'absència d'un dels seus membres més estimats.