Primer pla del porter Iker Casillas

Isabel, la coneguda dona que ha ajudat a trencar el cor d'Iker Casillas

Iker Casillas ha vist les fotos que li han deixat el cor fet miques

Iker Casillas està en un moment força estable a la seva vida. Després de passar uns anys força convulsos i complicats, sembla que la calma ha tornat a la vida de l'exjugador del Reial Madrid. Ara, la seva vida transcorre de manera tranquil·la i serena, potser massa.

Iker va viure un apassionat romanç amb Sara Carbonero. Es van convertir en la parella més desitjada d'Espanya, després d'aquell mític petó en directe que va posar la cirereta d'honor a un Mundial de Futbol de luxe per a Espanya.

Fruit d'aquesta història d'amor que va culminar al casament en 2016 van néixer Martín i Lucas, els dos fills de la parella. Tot semblava perfecte entre ells, fins i tot es van traslladar tots a Portugal, on Iker va acabar la carrera futbolística.

Tampoc l'infart d'Iker i el càncer de Sara van fer efecte en la parella, si més no, aparentment Però, tot i la imatge idíl·lica de la parella, la processó anava per dins. Iker i Sara anunciaven la seva separació l'any 2021, deixant a tots amb un sonor 'ohhhh', que encara avui dia ressona.

Muntatge fotogràfic d'Iker Casillas i Sara Carbonero.
Iker Casillas i Sara Carbonero, la màgia es va trencar | CatalunyaDiari

La presentadora reconvertida en empresària i 'influencer' i l'actual director adjunt de la Fundació Reial Madrid començaven vides separades.  Inicialment, la seva relació es va refredar força, però després de recompondre's, tornaven a tenir bona sintonia, bàsicament pensant en els seus fills. Així doncs ha estat habitual durant tot aquest temps que s'escriguessin per les xarxes socials, es felicitessin públicament o es posessin 'likes' a les publicacions

Sara Carbonero enganxada amb les fotos definitives

Iker Casillas està molt pendent de la seva exdona, qui sembla que no tant d'ell. Fa un temps, es filtrava la notícia que Sara Carbonero havia començat una relació amb el 'cantaor' Kiki Morente.

Intentaven portar la relació pràcticament en secret, però és obvi que un personatge famós com la periodista no passa desapercebut. Després de jugar al gat i al ratolí, els van enxampar junts i poc temps després, la relació va finalitzar.

La Sara es va refugiar a les seves amigues de sempre. Entre elles, destaca Isabel Jiménez, amb qui manté una boníssima amistat des que van coincidir laboralment. La seva amistat s'ha traslladat també a l'àmbit professional, ja que totes dues van muntar al seu moment la marca de roba 'Slow Love', que ara pertany a 'Cortefiel'.

Així, totes dues han estat un suport fonamental, una per a l'altra. Sara forma part del grup d'amics d'Isabel i del seu marit i precisament ha estat en aquest grup on hauria tornat a sorgir l'amor per a la 'influencer'.

Nacho Taboada és un músic de 35 anys que és el nou amor de Sara Carbonero. L'exvocalista de 'Colectivo Panamera' i Sara han estat enxampats passejant junts i fent-se un petó, i les fotos surten publicades aquest dimecres a la revista ¡Hola!.

Nacho és amic íntim d'Álex Cruz, el marit d'Isabel Jiménez. Segons sembla, la presentadora dels informatius hauria estat l'enllaç perquè en Nacho i la Sara es coneguessin i hauria sorgit l'espurna de l'amor fins a oficialitzar la parella.

Iker Casillas s'assabenta de la nova història de la seva exdona

D'aquesta manera, Iker Casillas ha tornat a confirmar que Sara busca als braços d'un altre home el que no trobava als seus. El porter continua veient la seva exdona com algú especial, ja que és i serà sempre la mare dels seus fills.

A més a més, la bona sintonia entre ells ha donat peu a pensar en una reconciliació entre ells. No seria el mateix, però la màgia d'aquell petó a Sud-àfrica el 2010 tornaria a recórrer el nostre país.

Per la seva banda, l'exfutoblista encara no està per la tasca de refer la seva vida. Se'l va relacionar amb Rocío Osorno, però ràpidament va desmentir-ho. Serà el cor d'Iker per sempre de Sara? El temps ho dirà.