Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera, destrossat, confirma el pitjor final per al seu amic desaparegut

Kiko Rivera no ha pogut contenir les llàgrimes

Kiko Rivera està passant per un dels pitjors moments de la seva vida. I és que, a la seva complicada situació familiar, el DJ acaba de sumar un nou i inesperat revés.

En aquests últims mesos, la vida del fill d'Isabel Pantoja ha canviat del tot. Des que va decidir parlar sobre un íntim episodi de la vida de la seva germana a la seva última entrevista per a Lecturas, el televisiu ha vist com la seva carrera professional s'ha vist greument afectada.

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
Kiko Rivera ha ajudat en tot el que ha pogut. | GTRES
 

Ara, un cop dur ha tornat a posar la seva vida de cap per avall, encara que poc o res té a veure amb la seva família. Fa uns dies, Kiko Rivera va compartir amb tots els seus seguidors de les xarxes socials una trista notícia.

El pare de la cantant Shakira Martínez havia desaparegut, un fet que deixava tots els seus éssers estimats totalment destrossats. A través del seu compte d'Instagram, el germà d'Isa Pantoja va voler aportar el seu granet de sorra a la recerca del seu gran amic.

«He rebut la trucada de la meva amiga i companya Shakira Martínez. El seu pare, Mariano Martínez Cortés, de 59 anys, pateix demència senil i fa quatre dies que està desaparegut. La família és a Elda, a Alacant», va compartir en el seu perfil oficial, on compta amb més d'un milió de seguidors.

«És la manera que tinc d'ajudar. Estan desesperats», va lamentar Kiko Rivera fa uns quants dies. «La veritat és que és una desgràcia».

Muntatge d'un mòbil amb la story que ha publicat Kiko Rivera
Kiko Rivera fa servir les xarxes socials per ajudar a trobar el seu amic. | CatalunyaDiari
 

A més, va voler compartir altres dades que podrien ser d'ajuda en la cerca. «L'última vegada que se'l va veure va ser dilluns a les quatre de la tarda a prop de la residència a la plaça de Simón Bolívar».

«Han fet una quedada per trobar Mariano a Elda i tant de bo que tot això acabi molt bé», desitjava a continuació.

Ara, Kiko Rivera no ha pogut contenir les llàgrimes en assabentar-se del dur desenllaç que ha tingut aquesta història.

Kiko Rivera confirma la pitjor de les notícies

Durant aquests interminables dies, Kiko Rivera s'ha abocat de ple a la recerca del seu gran amic, però, per desgràcia, la història no ha tingut un final feliç.

El marit d'Irene Rosales s'ha quedat de pedra després de rebre la pitjor de les notícies: la mort de Mariano Martínez Cortés. Ha estat la mateixa Shakira Martínez la que ha confirmat aquest trist desenllaç.

A través de les històries al seu compte d'Instagram, la companya de professió de Kiko Rivera ha compartit un comunicat anunciant la notícia. Al costat d'una fotografia del seu pare, l'artista ha escrit aquest breu missatge:

Fotomuntatge amb una 'story' de Shakira Martínez amb el seu avi.
La companya de Kiko Rivera, Shakira Martínez, anuncia la pitjor notícia. | CatalunyaDiari
 

«El vam trobar, però ja era al cel», ha escrit amb una instantània antiga, en què apareix fent un petó a la galta del seu progenitor.

Segons ha transcendit als mitjans de comunicació del nostre país, les restes mortals d'aquest home de 59 anys han aparegut a la localitat alacantina d'Elda, on residien ell i tota la seva família.

El 6 de juny passat, l'artista va anar a la comissaria de la localitat per denunciar que el seu pare havia desaparegut.

Després de més d'una setmana sense saber-ne res, l'amic de Kiko Rivera va aparèixer sense vida en una parcel·la a pocs metres del col·legi Juan Rico y Amat.