Primer pla de David Bustamante.

David Bustamante, en xoc, en veure el canvi físic de la seva ex, Paula Echevarría

David Bustamante té una bona relació amb la mare de la seva filla

David Bustamante  està molt content. Està començat l'estiu amb il·lusió, ganes i un projecte professional que l'està portant a llarg i llarg de la geografia espanyola.

David és l'estrella del musical Ghost. Després de fer una excel·lent temporada a Madrid, ara està de gira i ja ha passat per Barcelona, València i Múrcia. Té previstes també funcions a Burgos i Logronyo durant les pròximes setmanes.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
David Bustamante està triomfant amb una obra de teatre musical | GTRES

La venda d'entrades va fenomenal i en moltes de les places els aforaments són complets. David ha vist en aquesta experiència que li va arribar gairebé per casualitat una oportunitat de reenfocar la carrera musical. Ara que els seus discos ja no triomfen com fa uns anys, dedicar-se al teatre musical és una opció estable i que li permetrà continuar vivint de la música.

Personalment, David viu una bonica relació amb Yana Olina, la ballarina russa amb qui surt des del 2018. Ella li ha donat la calma i l'estabilitat que necessitava després de la seva sonada i dolorosa ruptura amb Paula Echevarría. La mare de la filla de David i ell es van separar després de diversos anys casats i Paula també ha refet la seva vida amb l'exfutbolista Miguel Torres.

Que ja no siguin parella no impedeix que David estigui molt pendent de la seva exdona. És la mare de la seva filla i la relació entre ells és cordial. Per això ha al·lucinat en veure l'última foto que ha publicat Paula.

David Bustamante al·lucina amb el posat de la seva exdona

Paula Echevarría ja ha reprès al 100% el seu treball com a influencer. Paula viu un idil·li amb Miguel i fa poc més d'un any va néixer el seu segon fill, un nadó anomenat Miguel que va fer vessar de felicitat la parella.

Paula va decidir passar un any pràcticament retirada de la seva feina i dedicar-ho al petit i a la seva família. Daniella, la filla de David i ella, viu també amb la seva mare i la influencer, que farà 45 anys a l'agost, n'ha volgut gaudir molt més temps.

També ha dedicat tot aquest temps a recuperar la silueta després del part ia seguir un programa d'entrenament intens. Això li ha permès arribar a l'onada de calor que ens afecta de ple amb un cos d'infart.

Aprofitant el bon temps i presumint de piscina, Paula ha realitzat un espectacular posat amb biquini al seu jardí. Amb una espectacular piscina de fons, amb les quals Paula combat la calor asfixiant de Madrid, la model presumeix de biquini morat, amb ulleres de sol a conjunt.

Bustamant i Paula, uns pares exemplars

David Bustamante i Paula Echevarría han servit d'exemple per a molts pares i mares que decideixen posar punt final a la seva relació. Han après a conviure sense baralles i fins i tot presumeixen de molt bon rotllo.

S'envien missatges per xarxes socials i tenen bona relació amb les parelles respectives de l'altre. David i Paula han volgut exercir com una gran família per a Daniella, que sap que compta amb la complicitat dels seus progenitors per al que necessiti.

Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante
David Bustamante i Paula Echevarría, pares model de la seva filla Daniella | GTRES

Repetir paternitat és una cosa sobre la qual David insisteixen molt. Yana Olina és jove i ell un gran pare, per la qual cosa no seria gens descartable que fes com Paula i volgués tenir un altre nadó. Ell ni ho confirma ni ho desmenteix. Els rumors d'embaràs que han perseguit algunes vegades Yana Olina no s'han concretat fins ara.

Potser al final passi com amb Rafa Nadal; de tants rumors sobre la seva paternitat, al final ha resultat certa la informació.