Marta Riesco i Antonio David Flores

Les fotos d'Antonio David Flores i la seva parella que divideixen l'audiència

Antonio David Flores es deixa veure en un acte que ha aixecat molta polèmica

Antonio David Flores s'ha deixat veure fa pocs dies coincidint amb l'anunci de l'estrena de la segona part del documental de Rocío. Casualitat o no, l'exguàrdia civil ha demostrat el seu costat més solidari per ensenyar al món la seva preocupació per la resta dels mortals.

Acompanyat de la seva parella, Marta Riesco, tots dos s'han deixat fotografiar regalant menjar als menys afavorits. Un acte solidari que no ha passat desapercebut i que ha generat una infinitat de reaccions.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta reparteixen el menjar entre els més desfavorits | Europa Press

 

Antonio David Flores i el seu pla més solidari amb la seva noia

Ara que la imatge de Rocío torna a estar al punt de mira per l'imminent estrena de En el nombre de Rocío, Antonio David Flores juga una altra carta. I ho fa comptant amb el suport de la seva nova parella amb qui va compartir un dia molt solidari.

Tal com publica en exclusiva la revista Diez Minutos, l'exguàrdia civil i la reportera van ser vistos acudint a un supermercat de Madrid. Allí van omplir un carro de menjar que, posteriorment van portar a la Fundació Rais per repartir-lo entre la gent sense llar.

La parella va ser fotografiada feliç, il·lusionada mentre feien junts aquest acte solidari gens aliè als paparazzis. És més, Antonio David fins i tot va repartir menjar a la gent menys afavorida amb què es trobava pel carrer.

Després d'aquest esforç, tots dos van decidir passejar pel centre de Madrid gaudint del seu amor sense cap mena de pudor.

Com calia esperar, les imatges d'aquesta peculiar cita de la parella del moment no han passat desapercebudes. Nombrosos usuaris de les xarxes socials han reaccionat a aquest acte solidari sobtat sense precedents generant un debat.

«Aquests éssers fent caritat cristiana?», es preguntava una usuària. «Ara utilitzen la gent sense recursos per fer portades?», afegia una altra. «Si donar una bossa de menjar és ser solidari i a sobre per sortir en una revista i treure diners jo ja em moro», publicava un seguidor.

També la revista ha estat fortament criticada, per la qual cosa molts consideren un rentat d'imatge d'Antonio David Flores. «No us fa vergonya blanquejar aquest personatge?», es queixava una fan. «No entenc com podeu fer aquest titular; les obres de caritat quan es fan de debò no es venen, quan es venen com aquesta són una altra cosa», assenyalava una altra.

Antonio David Flores actua a dies de la gran estrena

A pocs anys ha sorprès aquest nou moviment d'Antonio David Flores. Just quan la imatge del seu ex està més en boca per l'estrena de En el nombre de Rocío, ell decideix crear polèmica.

Ho fa conscient que Rocío té molts detractors que critiquen la seva forma d'actuar amb els seus. Aprofitant aquesta situació, l'exguàrdia civil es deixa fotografiar al costat dels menys afavorits com si fos un àngel salvador. O un polític en plena campanya electoral.

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
Antonio David Flores al punt de mira pocs dies abans de l'estrena del documental | GTRES

Igual que va fer quan els seus fills eren petits, Antonio David es procura el moment idoni coincidint amb la reaparició de Rocío. No obstant això, a falta de petits a qui consolar, té els menys afavorits a qui ofereix alguna cosa per emportar-se a la boca.

L'acció és totalment lícita, el que no agrada és que hagi estat captada pels fotògrafs i, a més, portada a portada. I és que venint de l'exguàrdia civil i de Marta Riesco, res no sembla fruit de la casualitat.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado

Així les coses, l'única cosa que han aconseguit és dividir els usuaris de les xarxes socials que, de seguida, han captat la seva jugada.