Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño i la mentida que ha provocat la reaparició del pare del seu fill

María Patiño està en mig d'un escàndol

María Patiño fa molt de temps que treballa a la televisió i ha demostrat ser una periodista de primera categoria. Gran part del públic l'adora, el problema és que hi ha un grup que no suporta el seu comportament i fa molt de soroll a les xarxes. Un conegut portal ha publicat una informació que afecta la gallega de manera directa i les reaccions no s'han fet esperar.

María Patiño suposadament havia descobert que Sálvame desapareixeria i estava acostant-se a un director de Telecinco per no perdre la feina. Molts espectadors l'han acusat de ser una traïdora i l'han atacat al punt feble: el seu fill Julio. Tots els que han desconfiat d'ella s'haurien de disculpar, ja que la informació que ha causat l'enrenou ha estat desmentida per Mediaset.

Muntatge María Patiño i el seu fill
María Patiño ha protegit l'anonimat de la seva persona especial | Catalunya Diari

María coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i sap que té molts detractors. Però vol ser una dona lliure i donar la seva opinió sense compromís, per això no pateix quan rep amenaces per les xarxes socials. Més d'una vegada ha denunciat el que estava patint simplement per intentar fer la seva feina el millor possible.

María ha tingut sort, ja que els seus responsables de Mediaset han deixat clar que tot el que s'està explicant és mentida. Sálvame seguirà present a la graella de Telecinco i la presentadora no està negociant amb cap director. Tot i això, ja és massa tard perquè gran part del públic ha començat a llançar especulacions.

El pare del fill de Patiño ha reaparegut a la xarxa social Twitter, molts usuaris estan parlant d'ell i pensen que hauria de parlar. La gallega mai no ha amagat que va ser mare soltera i que va educar sola el petit, així que no té por del que puguin explicar. Sap perfectament que té el suport de Julio, el protagonista de tota aquesta història.

María Patiño rep atacs desmesurats

María s'ha posicionat al costat de Rocío Carrasco i els seus detractors estan convençuts que realment no confia en el seu testimoni. Diuen que l'ajuda per no perdre pes a Telecinco, ja que la filla de Rocío Jurado té molt de pes dins de la cadena. No obstant això, els seguidors de la gallega saben que mai no ha donat la raó a ningú per satisfer els seus responsables.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño té clar què pensa i no vol amagar-se | Europa Press

Patiño podria estar preocupada, ja que cada cop hi ha més persones parlant del pare del seu fill i diversos mitjans se n'han fet ressò. El record d'aquest senyor ha reaparegut en el pitjor moment, just quan han acusat la presentadora de trair Sálvame. La situació ha arribat fins al punt que Mediaset ha deixat clar que tot és mentida.

La líder de Socialité fa molt de temps que treballa a la premsa rosa i té informació privilegiada, per això sap que Antonio David no és sincer. Al seu moment el va escoltar, però ara vol analitzar la versió de Rociíto perquè creu que aportarà molt a la trama. Els aliats de Flores han intentat frenar el que és inevitable atacant Julio, fill de Patiño.

María Patiño continuarà apostant per la veritat

María és un referent professional per a les noves generacions, ja que ha fet una cosa important: apostar per les seves creences. Està convençuda que Antonio David Flores fa massa temps que menteix i vol que el públic conegui la realitat. Està pagant un preu molt car, però no li fa res perquè està molt compromesa amb la seva professió.

Patiño sap que no té res a amagar, de fet ella ha estat la primera a parlar de Julio sempre que ho ha considerat oportú. És cert que mai no ha explicat qui és el pare, però ho ha fet per protegir la intimitat del jove. És una persona anònima, per més que a les xarxes socials en parlin i facin reaparèixer el seu progenitor.