Primer pla Kike Calleja

Asseguren que perilla el casament entre Kike Calleja i Raquel Abad

Kike Calleja tem que tot se'n vagi en orris

La núvia de Kike Calleja veu com el seu casament perilla. I és que, Raquel Abad està molt pendent de com evoluciona la investigació de l'Operació Deluxe, en què suposadament té alguna cosa a veure Calleja.

Des que l'Operació Deluxe va saltar pels aires, el mes de març passat, diverses cares de Telecinco estan sent directament investigades.

Kike Calleja posant somrient
Kike Calleja és un dels presumptes implicats en l''Operació Deluxe'. | GTRES

 

David Valldeperas, Raúl Prieto, Carlota Corredera, Gustavo González, Óscar Cornejo, Adrián Madrid i, fins i tot, el mateix Kike Calleja són només alguns de noms que estan presumptament relacionats amb aquesta trama d'espionatge il·legal a més de 140 famosos.

Segons va informar el mitjà digital La Otra Crónica, aquesta operació policial investiga l'ús fraudulent de fonts policials per obtenir informació privada de diverses cares conegudes del nostre país.

En aquesta causa s'està investigant la suposada revelació de dades privades per part del policia Ángel Jesús Fernández Hita al col·laborador de Mediaset, Gustavo González.

Ara, i amb els judicis a la cantonada, Kike Calleja no ha pogut amagar el seu temor que l'Operació Deluxe faci perillar el seu casament amb Raquel Abad.

Kike Calleja està molt preocupat

Kike Calleja està preocupat. Falten només unes setmanes perquè se celebri el seu casament amb Raquel Abad i el reporter de Sálvame tem que la seva presumpta implicació en l'Operació Deluxe ho llençarà tot per la borda.

I és que, no només està en joc el seu futur sentimental. El televisiu va aconseguir que una de les revistes més importants del nostre país es fes amb l'exclusiva del seu enllaç, per això no vol que la celebració es vegi directament afectada per aquest tema.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
El casament entre Kike Calleja i Raquel Abad podria estar en perill. | Telecinco - Instagram
 

Kike Calleja és una de les cares de Mediaset España a què s'associa amb aquesta trama d'espionatge il·legal i d'extorsió a més d'un centenar de famosos.

Per aquest motiu, Kike Calleja potser no en surt gaire ben parat. I és que, segons els documents del cas, ell va ser una de les persones que va tenir més contacte amb Ángel Jesús Fernández Hita.

Tal com ha transcendit als mitjans de comunicació, la policia té uns enregistraments i unes fotografies que demostrarien que el reporter ha estat en contacte constant amb el policia implicat en la trama.

Imatge de Gustavo González amb Angel Jesús Hita i Kike Calleja.
Kike Calleja i Gustavo González tenien relació amb Ángel Jesús Fernández Hita. | CatalunyaDiari
 

Ara, el mitjà digital Informalia ha tingut l'oportunitat de parlar amb una persona molt propera a Kike Calleja. Aquest confident ha assegurat que el periodista està «gairebé histèric», ja que tem que el seu casament, programat per al pròxim 8 de juliol, es vegi afectat.

«Se sent acorralat i en tensió, i és normal, encara que aparentment intenti fer veure el contrari. Kike sempre ha estat un lluitador respecte a la seva professió. Des de sempre ha volgut triomfar, ser famós, destacar i, en certa manera, ho ha aconseguit, però no com ell hagués volgut», ha assegurat aquesta persona.

A més, la font que cita aquest mitjà ha volgut afegir que «de fet, ser la parella oculta de Terelu el matava i no va respirar fins que ella el va reconèixer en un Deluxe».