Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.

María José Campanario li explica a Jesulín de Ubrique que han perdut 70.000 euros

María José Campanario li podria treure benefici al naixement del bebè

María José Campanario ja ha comunicat a Jesulín de Ubrique la quantitat de diners que podrien perdre. La parella mediàtica tindria damunt la taula una oferta irrefutable per part d'una revista. L'exclusiva amb el naixement del tercer fill del matrimoni tindria un cost d'uns 70.000 euros.

La dona de Jesulín de Ubrique va parir la setmana passada en secret. Tot el transcurs de l'embaràs ha estat un misteri. Ella va romandre uns quants mesos amagada de la premsa, sense deixar-se veure.

Tot això ha provocat que es generés molta expectació al voltant de María José Campanario i Jesús. Hi havia interès a conèixer el nom, el dia i el lloc on va donar a llum. Però es va fer amb molt d'hermetisme i, fins que Hugo no va arribar al món, no es van anar filtrant informacions.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario després de sortir del metge. | Mediaset
 

De fet, no van comunicar el naixement als familiars fins al cap de dues hores. Ho tenien tot planejat i no volien que ningú ho espatllés. Qualsevol moviment sospitós per part dels seus familiars podria alertar els mitjans.

En qualsevol cas, aquest misteri al voltant de l'embaràs no ha fet més que fer créixer els rumors sobre una possible exclusiva. La presentació del nadó seria una excusa perfecta per omplir-se una vegada més les butxaques.

El reportatge fotogràfic amb les primeres imatges del fill de Campanario tindria una cotització de 70.000 euros, assenyala el periodista Antonio Montero. Es pot considerar una xifra elevada, però això és possible gràcies a la discreció amb què han portat la situació les últimes setmanes. D'aquesta manera han aconseguit incrementar el preu d'aquestes instantànies.

Això sí, tant María José Campanario com Jesulín de Ubrique no estan del tot satisfets amb la proposta que els han presentat. Confiaven a obtenir molta més rendibilitat, sobretot després d'haver viscut èpoques millors.

María José Campanario sap que fa uns quants anys s'haurien manejat unes xifres molt més altes. A més, ells han contribuït a generar molta curiositat amb el naixement, però es resisteixen a elevar-ne la quantitat.

Montero estima que si el nadó hagués nascut el 2000, aquesta exclusiva s'arribaria a comercialitzar per 200.000 euros. És més del doble del que els pagaran aquests instants.

També, es rumoreja amb la possibilitat que el torero i María José Campanario hagin acordat vendre un pack d'exclusives. Tot començaria amb l'anunci de l'embaràs i continuaria amb la presentació en uns dies, així com el primer Nadal en família.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
Jesulín i María José Campanario no descarten fer una exclusiva. | CatalunyaDiari

 

Per això, podrien aconseguir una quantitat que rondaria els 100.000 euros. De moment tot són especulacions, però en qüestió de dies es podrà sortir de dubtes. En qualsevol cas, això és el més previsible, ja que si no haguessin posat a les portes de l'hospital i no ho van fer.

María José Campanario sap com elevar el preu

María José Campanario no vol desaprofitar l'oportunitat que ofereixen les revistes. L'advocat de la família va assegurar fa uns dies que volien tota la tranquil·litat i que no contemplaven l'opció de l'exclusiva.

Però Jesús i la seva dona saben que són davant d'una oportunitat única. Li poden treure molt rendiment al naixement del nounat i, per això, no estan disposats a desaprofitar l'ocasió.

▶️ Jesulín y Campanario reciben una tentadora oferta que les quita el enfado por las filtraciones

Això sí, també saben que el valor d'aquestes imatges es pot incrementar si aconsegueixen incorporar al reportatge fotogràfic Julia i el seu xicot. Això últim tampoc no es pot descartar.

María José Campanario sap que el gran al·licient seria comptar amb Andrea, però aquesta opció està totalment descartada. La filla de Belén Esteban no sembla disposada a prestar-se a aquest tipus de jocs. Mai no ha participat en exclusives ni té previst fer-ho a curt termini.