Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco

Antonio David Flores confirma el retrobament amb Rocío Carrasco

Antonio David Flores tornarà a entrar en contacte amb ella de certa manera

Antonio David Flores i Rocío Carrasco van estar casats i fruit d'aquest matrimoni van tenir dos fills. La seva història d'amor no va acabar gens bé i ella el va acusar de maltractaments i de violència vicària. D'aquí que en els últims anys únicament s'hagin vist als jutjats, però ara es retrobaran.

En concret, tornaran a 'estar en contacte' d'una manera particular. Ens estem referint al fet que el malagueny ha anunciat que no es perdrà la segona part de la docusèrie de la seva ex. D'aquesta manera, la comentarà al seu canal de YouTube i també potser prendrà mesures judicials si ho considera oportú.

Antonio David Flores vol saber de Rocío Carrasco

L'excol·laborador de Sálvame, que està feliç amb Marta Riesco, no vol oblidar-se de la que va ser la seva primera dona. Li ha sortit molt 'rendible' la seva relació amb ella, ja que des de llavors ha viscut de parlar de Rocío en platós i exclusives.

Des que va ser acomiadat de Mediaset no ha tornat a la televisió ni tampoc ha concedit cap entrevista a la premsa. Però ha trobat una altra manera de continuar en el punt de mira i ha estat posant en marxa un canal a YouTube. Un canal al qual ara donarà un impuls notable comentant cadascun dels episodis de la nova temporada de la docusèrie de Rocío.

En el nombre de Rocío s'estrena el 17 de juny, emetent-se dos capítols en obert a Telecinco encara que la resta es podran veure a Mitele Plus. I sobre aquesta producció ha parlat l'exguàrdia civil per al mitjà de YouTube Periodismo Azul. Així, ha manifestat: «La veuré i la comentaré al meu canal».

«La veuré perquè tinc contractat Mitele Plus, ja que vam comptar els minuts de tots els programes del documental Rocío, contar la verdad para seguir viva. Per tant, veurem la segona part i la comentarem».

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores serà un dels espectadors de la segona part de la sèrie de Rocío Carrasco. | GTRES
 

Tal com s'ha revelat, aquesta nova temporada girarà al voltant de la nul·la relació de Carrasco amb la seva família mediàtica. I és que explicarà els motius d'aquest distanciament. Per aquesta raó, no es preveu que Antonio David hi tingui molt de protagonisme, com sí que va passar a la primera.

Tot i això, s'ha volgut saber si està preparat per afrontar qualsevol informació que s'hi pugui donar. Una pregunta davant la qual ha estat especialment clar: «Jo estic preparat per a tot».

Antonio David Flores, expectant davant del nou projecte de Rocío Carrasco

L'encara marit d'Olga Moreno segur que està desitjant que s'estreni la producció esmentada. Com ell, també ho estan els espectadors que volen conèixer per fi el perquè la família de 'La más grande' es va trencar després de la seva mort.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco parlarà a la segona temporada de la seva família mediàtica. | Mediaset
 

Fins ara s'han sabut poques dades de les causes que van provocar que el clan s'esquerdés. Tot i això, s'ha insinuat que hi ha un element clau perquè tot això passés. Ens estem referint a un testament de la cantant que va fer prèviament a l'últim.

Aquest testament, trobat per la seva filla després de la seva mort, deixa en evidència que alguna cosa va passar al clan. Una que va portar la de Chipiona a prendre la decisió de canviar-lo de manera contundent. Per exemple, sembla que va treure la seva germana de marmessora i va optar perquè aquest paper el desenvolupés la seva amiga i advocada.

Aquest document i molts més que veuran la llum sustenten aquest format televisiu que, segons Carrasco, és «molt aclaridor. Veient tota la sèrie s'entén tot el que passa i el perquè. Tot queda demostrat».

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado