Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.

Salta la sorpresa: Chenoa confirma que la boda amb Miguel no se celebrarà dijous

Així ho ha confirmat la cantant a '¡Hola!'

S'acosta el dia del casament de Chenoa i Miguel Sánchez Encinas. I, encara que tot apuntava que seria aquest dijous, 16 de juny, la mateixa cantant ha desmentit la notícia.

 

L'exconcursant del concurs musical 'Operación Triunfo' ha confirmat en exclusiva per a '¡Hola!' que finalment contraurà matrimoni amb el metge aquest divendres, 17 de juny. Una data que deixa molta gent desconcertada, ja que tot indicava que el casament es faria un dia abans del que Chenoa ha assegurat.

A més, ha confirmat els rumors que se celebrarà a l'illa de Mallorca. Sens dubte, un lloc molt especial per a la cantant, ja que és on va créixer i, per aquest motiu, vol passar un dels millors dies de la seva vida allà.

Malgrat haver parlat amb aquest mitjà, no ha donat gaires més detalls sobre l'enllaç. Des que va saltar a la llum la notícia que es casaria amb Miguel Sánchez, Chenoa ha intentat ser tan discreta com ha pogut.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa sempre ha guardat silenci pel que fa al casament | GTRES

L'artista no ha volgut parlar públicament del casament. L'únic que ha dit és que el vestit serà d'Hannibal Laguna i que la celebració serà a Mallorca. Pel que fa a la resta d'aspectes, no s'ha pronunciat.

I precisament per aquesta actitud misteriosa durant tot aquest temps, han sorgit diversos rumors respecte a la llista de convidats a la boda. Tothom volia saber si els seus companys del talent show esmentat l'acompanyarien en aquest dia tan especial.

Ara, d'una vegada per totes, s'ha sabut qui hi assistirà i qui no.

Chenoa només ha convidat dues triomfetes

En cap de les nombroses ocasions en què Chenoa ha aparegut públicament després d'haver anunciat que es casaria, mai ha volgut revelar els noms de les persones que ha convidat al casament. Tot i això, no ha calgut que ho comuniqui ella, ja que dues excompanyes seves del concurs musical més famós de la televisió ja ha confirmat que aniran al casament.

El programa 'Ya es mediodía' va contactar amb dues cares famoses que, igual que Chenoa, van negar que l'enllaç es farà aquest dijous. Parlem de Gisela i Natalia, companyes de concurs de la cantant.

La catalana va parlar amb els periodistes d'aquest espai per a desmentir una altra notícia: que cantaria al casament de la seva amiga. «No...no sé d'on ha sortit això", va dir Gisela referint-se a la suposada actuació musical que havia de fer a la cerimònia.

Després de la fama de 'Operación Triunfo', molts concursants han patit problemes
Gisela i Natalia són les úniques triomfetes que Chenoa ha convidat a la boda | GTRES

D'altra banda, la benjamina de l'edició també va negar un rumor que circulava. I és que es comentava que ella seria testimoni del casament. «No, eh? Potser arribo allà i m'emporto una sorpresa", deia Natàlia amb un to divertit.

A més, va dir que li estan cosint el vestit que portarà. Una manera molt curiosa de confirmar que està convidada al famós enllaç.

Així mateix, aquest programa també va parlar amb altres triomfets, com Verónica Romero, Mireia Montávez i Javián. Els amics de Chenoa van dir que no anirien al casament perquè la cantant volia una celebració íntima.

Una decisió que l'artista va prendre arran de la pandèmia de la covid-19, ja que alguns familiars seus són de risc. Per aquesta raó, no s'ha volgut estendre amb la llista de convidats.

Polèmica per la data del casament de Chenoa

Amb tot, l'important és que s'ha verificat que el casament se celebrarà aquest divendres i no dijous. Malgrat això, però, hi ha persones que segueixen creient que serà demà, 16 de juny.

Miguel Ángel Nicolás, col·laborador de 'Ya es mediodía', diu que «tot apunta que serà dijous, encara que tant Natalia com Gisela ho hagin desmentit. Ho estem investigant”.

«Tot apunta que la revista avançarà l'edició al diumenge, així que hi ha temps perquè dijous triïn les fotos per a l'exclusiva, vagin a impremta i surti l'edició", explicava convençut.

Aquest és el motiu pel qual la parella ha volgut amagar tot el que està relacionat amb el casament. La intenció és fer una exclusiva per a la revista '¡Hola!', de manera que, quan surti, per fi s'acabarà aquest hermetisme que envoltava l'enllaç.

Sens dubte, tots aquests secrets no sortiran a la llum fins que se celebri l'esperat casament entre Chenoa i Miguel Sánchez Encinas. Així que, de moment, caldrà esperar a veure tots els detalls de la cerimònia.