Imatge de Jorge Pérez.

Jorge Pérez trenca el silenci i explica la veritat després de la mort del seu pare

Jorge Pérez intenta recuperar-se del cop que va suposar la seva mort

Jorge Pérez, el guanyador de Supervivientes 2020, ha patit un dur revés els últims dies. El guàrdia civil impactava tots els seus seguidors quan fa una setmana revelava a través d'una 'story' la mort d'un familiar que l'ha deixat trencat del tot.

L'exsupervivent perdia el seu pare quan passava per una de les seves èpoques més felices de la seva vida. I és que cal recordar que el televisiu actualment estava esperant el naixement del quart fill, fruit de la unió amb la seva dona, Alicia Peña.

Muntatge de la story de Jorge Pérez a Instagram
Jorge Pérez comunicava d'aquesta manera fa una setmana la mort del seu pare. | Instagram (@jorgeperezdiez)
 

Jorge Pérez és un home que sempre ha destacat per la seva simpatia i bon rotllo. A més, és un home molt familiar i la notícia de la mort del seu pare li ha provocat molt de dolor.

Jorge Pérez trenca el silenci després de perdre el seu pare

El cas és que, encara que el càntabre està passant un moment complicat a la seva vida, sap que ha de tornar a la rutina de la feina.

El que va ser vencedor de Supervivientes ha estat descansant uns dies després del cop familiar, però aquesta setmana ja l'hem vist tornar als platós de Mediaset.

Si ahir el vèiem a Tierra de nadie amb Carlos Sobera, unes hores abans Jorge ha tornat al seu lloc de treball com a tertulià de Ya es mediodía.

Sonsoles Ónega l'ha acompanyat en tot moment i ha volgut enviar-li una forta abraçada en aquests dies tan difícils per al guàrdia civil. Pérez se sent «acompanyat per tots vosaltres i per totes les mostres d'afecte, una cosa que vull agrair públicament. Sou una família per a mi», ha dit en el seu retorn a plató.

El guàrdia civil parla per primera vegada a la televisió després de la pèrdua

A més, l'íntim amic de Ro Flores ha confessat que «han estat moments molt complicats» tant per a ell com per a la seva família.

El cert és que el televisiu es vol quedar «amb els bons moments viscuts amb el seu pare». «Ha estat un home que ha viscut com ha volgut i ha marxat sentint-se molt estimat», ha revelat, visiblement emocionat.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
El televisiu es recolza en la família i els amics després de la mort del seu pare. | Mediaset
 

En el seu últim post d'Instagram, aquest ha retut un homenatge molt sincer al seu pare. I és que ha publicat una imatge banyant-se en un riu i amb un text emotiu que fa emocionar-se qualsevol.

«Res és casualitat… aquests 'capritxos' del destí passen per alguna cosa. Tenir una de les setmanes emocionalment més dures de la meva vida i que aquest mateix cap de setmana, després de mesos de preparació d'Alícia, hàgim viscut una de les millors experiències emocionalment parlant, i gosaria dir espiritual… no és casualitat…», resa el text publicat fa tot just 24 hores.

«Aquesta imatge resumeix el que hem viscut: l'aigua és l'element més essencial de la vida, el blanc, el color de la pau. He cantat innombrables vegades el famós 'La mort no és el final' com per no creure amb prou convicció, que això, és així. Gaudeix la teva pau estimat pare... tornarem a veure'ns...», finalitzava el post.

Els seus li donen suport després de la dolorosa mort

El càntabre mantenia una relació molt estreta amb el seu pare. I encara que no ha explicat el motiu de la seva mort, sí que ha volgut expressar el buit que sent després de la seva pèrdua.

▶️ Manuel Carrasco lucha contra el cáncer con un bonito homenaje

Ara, el millor que pot fer Jorge és pensar en el quart embaràs de la seva dona Alicia. Al matrimoni ja li queda molt poquet per veure néixer el seu fill, un fet que l'ajudarà certament amb la pena que sent actualment.

El guàrdia civil ha trobat en la família i en els seus companys de treball un gran suport en aquests moments tan difícils després de la pèrdua del seu estimat pare.