Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó dona la pitjor notícia sobre el seu embaràs a la seva parella

La filla d'Isabel Preysler talla els rumors d'embaràs d'arrel

Tamara Falcó és una de les influencers més mediàtiques i destacades del nostre país. I no n'hi ha per menys, perquè la filla d'Isabel Preysler està acostumada a ser el centre d'atenció i a enlluernar amb el seu estil per a la moda.

Des de fa un temps, Tamara manté una relació sentimental amb Íñigo Onieva. A partir del moment en què van començar a sortir, els rumors al voltant d'aquesta parella no paren de sorgir.

Els rumors sobre que el madrileny hauria estat deslleial a Falcó sempre s'han comentat. De fet, no és la primera vegada que es comenta aquesta teoria. El mes de maig passat, Socialité va ensenyar en exclusiva unes imatges molt polèmiques del xicot de Tamara.

En aquestes instantànies es veia el madrileny en actitud molt afectuosa amb una altra dona que no era la influencer. La seva fama de faldiller el precedeix pel fet que hauria mantingut una relació d'amagat de Tamara, segons fonts molt properes.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Íñigo Onieva i Tamara Falcó mantenen una relació sentimental des de l'any 2020 | GTRES

Tot i els rumors d'infidelitat, la filla d'Isabel Preysler no ha decidit posar punt final a la seva relació amb Íñigo. A més, mai no s'ha pronunciat sobre aquests rumors i les evidents proves que surten a la llum.

D'altra banda, aquesta vegada no s'està parlant d'una possible deslleialtat del xicot de Tamara Falcó, sinó per un altre tema totalment diferent. Uns rumors que fa temps que circulen, però que es desconeix d'on provenen.

Tamara Falcó tanca el tema de l'embaràs

Tamara Falcó ha presenciat en primera persona com tothom estudiava la possibilitat que estigués embarassada. Uns rumors que, a mesura que anava passant el temps, prenien cada cop més força.

Tot i això, l'empresària ha decidit tallar d'arrel aquest tema, aclarint ella mateixa què passa. Així mateix, Tamara Falcó afirma en exclusiva per a Diez Minutos no estar embarassada.

La veritat és que la marquesa de Griñón s'ha acabat cansant i ha optat per desmentir la notícia d'una vegada per totes. Malgrat que no és estrany que aquest rumor sortís a la llum, atès que la mateixa influencer ha confessat alguna vegada el seu desig de ser mare.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Tamara Falcó no serà mare aviat | GTRES

I és que més d'una vegada ha assegurat que li encanten els nens i, sobretot, passar temps amb els nebots. Un somni que Tamara està ansiosa per aconseguir, però que es manté al marge per una raó.

Segons comenten fonts directes a la parella, l'empresària encara no voldria tenir fills perquè no està casada amb Íñigo. És a dir, té la intenció de convertir-se en mare després de contraure matrimoni amb el madrileny.

La història d'amor entre Tamara Falcó i el seu xicot Íñigo Onieva

Íñigo Onieva i Tamara Falcó van començar una relació el setembre del 2020. Una història d'amor que ha estat marcada per nombroses polèmiques respecte als rumors que assenyalen el madrileny d'infidel.

Tot i la gran quantitat de rumors, tots dos han decidit seguir amb la seva relació i són més feliços que mai. Així mateix, no paren de publicar, respectivament, mostres d'afecte a les xarxes socials.

La veritat és que aquesta parella es considera una de les més consolidades del món del cor. I tot apunta que ben aviat donaran el 'sí, vull' davant de tothom.

Però de moment, caldrà esperar veure'l i, sobretot, tenir paciència a veure una Tamara embarassada. L'empresària, actualment, no té intenció de ser mare aviat, ja que prefereix casar-se primer abans de fer aquest pas tan important.