Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco, directa al jutjat per la seva docusèrie

Rocío estaria cometent un delicte

Rocío Carrasco va estrenar fa unes hores la segona temporada de la seva docusèrie. Al llarg de diverses entregues té previst revelar certs detalls familiars que buscarien desprestigiar tant els seus germans com els Mohedano. No obstant això, ha de mesurar perfectament cada moviment que faci si no vol acabar als tribunals.

Fa uns dies destapava la presència d'un testament secret, previ a l'oficial que finalment es va llegir. Es desconeix el contingut d'aquest document, però s'especula que Gloria i Amador haguessin sortit més perjudicats amb el repartiment de l'herència.

La lectura d'aquest document per part de Rocío «ja no serveix per a res», advertia fa uns dies Federico Jiménez Losantos al seu programa. Ho considera una cosa «íntima de la seva mare», que la portaria a «cometre un delicte d'estafa processal», va afegir el locutor a l'espai.

Explica que «és un delicte, per això crec que no el llegirà», subratllava. En el cas que decidís seguir endavant amb això, s'hauria d'enfrontar a un problema legal seriós. Sobretot perquè ja havia assenyalat davant un jutge que no existia cap document quan així li ho va demanar Gloria Camila.

Tot pot ser un simple engany o una estratègia per part de la productora per guanyar audiència. Aquest testament no té validesa i a més podria comportar-li un contratemps amb la justícia.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rocío Carrasco ha de vigilar amb les seves paraules | TELECINCO

Des de fa mesos s'especula amb l'aparició d'una sèrie de manuscrits i diaris escrits per l'artista abans de morir. La seva filla va deixar entreveure en tot moment que de mostrar-los aconseguiria deixar en molt mal lloc Ortega Cano i els Mohedano.

Abans que Rocío Carrasco fes públics aquests documents, la seva germana va decidir recórrer a la justícia perquè no veiessin la llum. El comunicador va explicar que Rociíto «va dues vegades a la jutgessa i li diu que no declararà ni lliurarà res». A dependències judicials li expliquen que la «intimitat no és un bé tangible i que afecta la intimitat de la seva germana».

Un cop l'adverteixen de les conseqüències «diu que no va trobar res. Com que no hi ha res, Gloria Camila no pot recórrer i ha d'esperar l'emissió de la sèrie», subratlla Jiménez Losantos.

Lluny d'espantar-se, la dona de Fidel Albiac decideix tornar a atacar ara. I ho fa destapant l'aparició d'un presumpte testament «dins un bagul».

El comunicador té clar que «si llegeix una línia d'aquest document, va directa a un jutjat. Va dir a la justícia que no en tenia i ara resulta que en tenia. Batalla que guanya segur», en referència a la seva germana.

Rocío Carrasco vestida de rosa
La filla de Rocío Jurado podria cometre un delicte | GTRES

 

Rocío Carrasco ha de mesurar les seves paraules

Rocío Carrasco possiblement no esperava aquest contratemps i hagi de mesurar molt millor el següent pas a fer. El periodista va explicar que «el testament és una cosa íntima de la seva mare, que en pau descansi».

Defensava el paper de Gloria Camila, que «és tan filla com l'altra. Té dret a veure el que es publicarà i que pot afectar la intimitat» de la Jurado. Però també podria afectar d'alguna manera Ortega Cano, d'aquí aquest especial interès a conèixer el contingut del document.

En qualsevol cas, li insisteix que «la intimitat no s'hereta. Però és un dret natural i ella té el mateix dret que Rociíto a saber que ha trobat».

Rocío està disposada a carregar contra la família. Això sí, segurament ho farà degudament assessorada per no guanyar-se una querella.