Primer pla de Chenoa.

Chenoa rep el missatge que podria canviar moltes coses a hores de la seva boda

Chenoa no comptava amb les paraules que li dedica una dona

Chenoa contraurà matrimoni amb Miguel Sánchez Encinas avui dijous 16 de juny. L'espera ha valgut la pena després que haguessin d'anul·lar l'enllaç diverses vegades a conseqüència de la pandèmia. Però els últims dies, la cantant ha rebut un missatge amb el que no comptava i que podria trastocar el casament.

L'extriomfita es mostra encantada amb la cerimònia, tot i que confessa que han estat mesos excessivament estressants. Els preparatius han exigit molta implicació, però en qüestió d'hores començarà a veure els resultats. Un dels detalls que més ha fet parlar és el vestit de la núvia, que porta la firma de Hannibal Laguna.

Per arribar al casament en les millors condicions, Chenoa ha seguit un pla d'entrenament durant els darrers mesos. També confirmava que havia cuidat molt més la seva alimentació. Per això pot presumir de figura en aquest gran dia.

Imatge d'Elena Tablada amb Chenoa.
Chenoa amb Elena Tablada | Instagram

En els darrers dies ha rebut moltes felicitacions, sobretot per part de companys de professió. Però hi va haver una dona famosa, amb un cert vincle amb ella, que també es va enrecordar de la cantant. Es tracta d'Elena Tablada, exparella també de David Bisbal.

Durant molt de temps s'ha especulat que la relació entre elles és dolenta. Tot i això, després del que ha dit la dissenyadora, més d'un canviarà d'opinió. El mes d'abril passat ja se les va veure en un acte.

No van tenir inconvenient a posar juntes en un esdeveniment, mostrant en tot moment complicitat. Cosa que va cridar molt l'atenció. En declaracions a Europa Press ha assegurat que «li desitjo la felicitat, em cau fenomenal».

Quan se li va preguntar pel lloc escollit per a l'enllaç, l'Elena confessava que «no hi ha cap lloc millor que Palma». Això sí, no va voler aprofundir gaire les condicions imposades per l'artista als convidats.

Chenoa té previst casar-se en una cerimònia íntima, davant d'un grup d'amics i familiars molt reduït. De la llista de convidats han caigut la majoria dels seus companys de l'acadèmia de 'Operación Triunfo'. Alguns esperaven una trucada donant explicacions, però mai no ha arribat.

Això sí, els afortunats que hi puguin assistir hauran de signar un contracte de confidencialitat, publica ABC. Tot just han transcendit detalls sobre l'enllaç, però la parella hauria optat per aquesta mesura per salvar l'exclusiva que tenen venuda a una revista.

El nombre de persones que acudiran a la celebració es limitarà a 100. El que és clar és que aquesta llista de convidats podria originar un cert distanciament amb els que havien estat els seus companys a 'OT'. Sempre van estar molt units, però ara haurà de demostrar qui són els seus veritables amics.

▶️ Chenoa obliga a los invitados de su boda a hacer algo por ella

Chenoa només tindrà la companyia de dues companyes

Chenoa no estarà sola, ja que en principi hi haurà dues amigues del programa de televisió que l'acompanyaran aquest dia tan especial. El més probable és que Natalia actuï com a testimoni i Gisela s'ocupi de la part musical a la celebració.

En qualsevol cas, alguns companys de la primera edició del concurs han mostrat el seu malestar per no haver estat convidats. Confiaven que se'ls convidés a l'esdeveniment, però s'hauran de conformar a seguir-lo per les revistes.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
La cantant i la seva parella es casen   | GTRES

Tant la cantant com la seva parella van assegurar que reduïen el nombre d'assistents per por del covid. Entre els presents hi haurà molta gent gran i no volen córrer riscos.

Chenoa sabia que es podia generar certa polèmica amb la llista de convidats. En vista d'això, va decidir limitar molt les invitacions i fer-ho a la intimitat.