Carmen Janeiro

Carmen Janeiro confessa la dura raó per la qual encara no coneix el seu nebot

La germana de Jesulín de Ubrique ha pres una decisió dràstica

Carmen Janeiro és un dels membres més estimats de la família de Jesulín de Ubrique

Aquests darrers dies s'ha conegut la sorprenent notícia que per fi Maria José Campanario i Jesulín de Ubrique han donat la benvinguda al seu tercer fill en comú. L'odontòloga donava a llum per cesària un nen, el nom del qual ha estat, finalment, Hugo.

I és que des del primer moment en què es va donar a conèixer l'embaràs, es rumorejava que el matrimoni havia optat per anomenar-lo Humberto, en honor al pare del torero. Una notícia que al final ha estat falsa.

Conforme ha anat passant el temps, les xerrameques eren cada vegada més nombroses per l'hermetisme que hi havia al voltant de la maternitat de María José Campanario. La veritat és que tant el torero com l'odontòloga decidien portar a la màxima discreció l'embaràs.

Fins i tot fins ara amb prou feines se sap res sobre el nou membre de la família. Únicament es coneixen petits detalls com el seu nom, quant va pesar o qui ha anat a visitar la família.

En relació amb això darrer, alguns dels familiars que s'han acostat a veure el petit han estat Julia Janeiro i Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro. No obstant, no hi ha ni rastre d'Andrea Janeiro, germana gran del petit Hugo, però tampoc d'un altre personatge del clan molt important.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
Carmen Janeiro ha estat molt atenta a la salut de María José Campanario durant tot l'embaràs   | Catalunya Diari

Es coneix el motiu real de l'absència de Carmen Janeiro

La persona de la qual ens estem referint es tracta, ni més ni menys, que de Carmen Janeiro . La germana petita de Jesulín de Ubrique encara no ha passat per l'hospital gadità per conèixer el seu nou nebot. O això almenys és el que es rumoreja.

La veritat és que Carmen Janeiro s'ha convertit en els darrers anys en un dels personatges més coneguts de la premsa. I tot des que va començar la seva relació amb el milionari Luis Masaveu.

L'empresari és membre d'una de les famílies més adinerades del nostre país, per això és un personatge molt influent. Una fotografia de tots dos junts o per separat causaria molta expectació, motiu pel qual no dubtaria a sortir a totes les portades dels mitjans.

Segurament, Carmen Janeiro ha preferit mantenir-se al marge i no generar més polèmica de la que ja hi ha al voltant de la família Janeiro. Per tant, hauria decidit no acudir al centre sanitari on es troba la seva cunyada i el nebot.

La germana de Jesulín prefereix no aparèixer per l'hospital, ja que podria atreure l'atenció dels paparazzis que es troben allà dia i nit esperant noves notícies d'Hugo.

Per això respectaria la decisió del matrimoni de seguir en la màxima discreció i esperar a conèixer-lo en un àmbit més privat.

Carmen Janeiro
Carmen Janeiro és una persona molt influent | GTRES

Carmen Janeiro, emocionada pel casament

Carmen Janeiro és una de les dones més buscades del nostre país. Per aquest motiu, la filla d'Humberto Janeiro sap que els seus passos estan estudiats al detall i no vol causar problemes a la família.

Encara que hi ha la possibilitat que properament estigui encara més al focus mediàtic. I és que, segons El Español, la parella «desitja comprometre's», per tant, el casament es realitzarà més aviat que tard.

Després de més d'una dècada junts, tot indica que Carmen i Luis Masaveu faran el pas cap a l'altar, encara que no se sap la data del casament. El que sí que es pot afirmar és que no faran exclusiva, ja que tots dos acostumen a portar un estil de vida molt discret.