Primer pla de Norma Duval.

Norma Duval confirma l'embaràs que capgira la seva família

Norma Duval revela la novetat que li canviarà la vida

Norma Duval no pot estar més feliç en els darrers temps. La mítica vedette espanyola va trencar el silenci després de molt de temps sense parlar en un programa de televisió. Va decidir acudir a un espai distès i caracteritzat pel bon rotllo com és 'La noche D', programa presentat cada dimarts per la còmica Eva Soriano.

Norma Duval, als 66 anys, està pletòrica per una notícia que l'emociona per la seva importància. Estem parlant que l'actriu va confessar ahir a La 1 que veurà augmentada la família en els propers mesos. I aquesta novetat és una cosa a celebrar per la famosa artista.

Captura d'imatge del programa on surt Norma Duval.
Norma Duval durant una entrevista | TELEMADRID

Tots hem estat partícips d'aquest estat de felicitat de Norma. Aviat es convertirà en àvia de nou. «Seré àvia d'una neta i estic molt il·lusionada», revelava al plató de 'La noche D' a TVE.

Norma Duval confirma finalment l'embaràs

I és que la veterana artista és plena d'il·lusió davant l'arribada d'un nou fill a la família. «És una de les coses més boniques de la vida. Serà una nena i estic il·lusionadíssima», deia aquest dimarts. El seu fill gran, Marc, ja té un petit de nou anys anomenat Izan. Però ser àvia d'una neta per primera vegada la té encantada de la vida.

Recordem que Norma és mare de tres fills homes, per la qual cosa desitja que una nena arribi a la família. A més, vol gaudir d'aquesta experiència de tornar a ser àvia. «Quan em deixen el meu net procuro donar-li tot l'afecte i passar-ho bé», ha admès davant d'Eva Soriano.

A més de confessar a l'audiència de La 1 que serà àvia en pocs mesos, Norma Duval ha parlat de la seva vida i trajectòria professional. Aquesta ha recordat els començaments de la seva carrera com a model i, més tard, com a vedette, actriu i cantant.

Norma Duval s'obre en canal parlant del seu físic

«Vaig començar amb 17 anys, jo no tenia cos de vedette. Era molt prima, tenia cos de model». Alhora, ha revelat que els seus notables abdominals són de sèrie i no tenen res a veure amb visitar el gimnàs. Ho ha heretat de la seva família i ben orgullosa que ho explicava fa unes hores.

Norma Duval a TVE
Norma Duval al programa 'La noche D' | RTVE

«Quan tenia uns 14 anys ja tenia abdominals naturals, en aquella època ni se sabia què eren. Jo li deia a la meva mare: 'Les meves amigues tenen la panxa plana. Per què he de tenir això?», es preguntava.

«És absolutament genètic, ho tenen els meus fills. No ho tenen els meus fills perquè m'ho he treballat. La mare naturalesa me'ls ha donat», relatava a TVE.

També s'ha referit a com li ha arribat la fama després de guanyar un concurs de bellesa. Dies després, Valerio Lazarov la va trucar per treballar en un programa de l'ens públic.

I el salt a la revista no va trigar gaire a produir-se. Va treballar colze a colze al costat de Fernando Esteso, «al qual fa temps que no veig, però l'estimo molt», confessava.

▶️ ¡Oficial! Las fotos del embarazo de Xisca Perelló y Rafa Nadal

El que realment opina de Rosalía i Chanel

Quan va fer 21 anys, Norma Duval va crear el seu primer xou i va començar a treballar en solitari «fins que em van veure i em van portar a París». Allà, la vedette va poder treballar al centenari teatre parisenc Folies Bergère.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va obtenir un molt bon resultat a Eurovisió | España Diario

Sobre el vestidor que sempre lluïa Norma, aquesta va opinar que no li sorprenen els vestits que llueixen artistes com Rosalía o Chanel, ja que ella va ser pionera en aquests outfits cabareters.

«Aquest vestuari que porten ja l'he portat jo, què vols que et digui», ha deixat anar a l'espai de La 1. No veu innovació a les seves vestimentes, però es declara fan de les dues artistes: «Chanel em sembla meravellosa i Rosalía m'encanta, una cosa no treu l'altra».