Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, sense paraules en assabentar-se de la infidelitat

Ana Rosa Quintana no s'ho pot creure

Ana Rosa Quintana no dona crèdit al qual acaba de llegir. I és que, el que menys s'esperava'la reina dels matins' era que un dels seus grans amics li hagi estat infidel a l'amor de la seva vida.

La presentadora d'El programa de Ana Rosa no pot entendre com el seu company ha estat capaç de confessar en una entrevista per al diari El Mundo una cosa tan íntima com és una deslleialtat.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana no esperava saber aquesta notícia | Europa Press

Aquest mateix dimecres, 15 de juny, aquest diari espanyol publicava l'entrevista més esperada de l'actualitat. Després d'haver superat una important cirurgia cardíaca, Boris Izaguirre s'ha obert com mai durant la xerrada amb LOC.

«Per mi, haver passat per aquesta operació és importantíssim, perquè ha previngut que hagués estat molt pitjor […] De sobte, el costat esquerre no em funcionava tan bé com el dret», confessava.

L'amic d'Ana Rosa Quintana ha assegurat que, en tot moment, es va sentir molt recolzat per tots els seus amics i éssers estimats. Però, sens dubte, el que va cridar més l'atenció de la seva entrevista ha estat quan ha confessat la seva infidelitat.

Ana Rosa Quintana s'assabenta de la infidelitat

Ana Rosa Quintana no esperava assabentar-se així de la infidelitat del seu gran amic Boris Izaguirre. I és que, tot i que celebrarà el 30è aniversari de la seva relació amb Rubén Nogueira, l'escriptor ha assegurat que li ha estat deslleial alguna vegada.

Després de la seva cirurgia de cor, el veneçolà ha assegurat que «ha tornat a néixer». «Ara tinc dues dates d'aniversari: el 12 d'abril, a Madrid, a l'hospital Ruber Internacional, i el 29 de setembre, a Caracas. Tinc dos països, dos cementiris i dues famílies», revelava.

Boris Izaguirre i el seu marit Ruben Nogueira
Boris Izaguirre confessa que ha estat infidel al seu marit | INSTAGRAM: BORISIZAGUIRRE

Arran d'aquesta resposta, el periodista d'aquest mitjà de comunicació li ha volgut fer una petita broma a l'entrevistat. «Suposo que no ens sorprendrà dient que tens dos marits...», feia broma. Però el que menys s'esperava era la resposta que el company de professió d'Ana Rosa Quintana li deixava anar.

«No, però parlant de Shakira i Piqué, recomano que la gent no faci tanta bogeria amb la cosa de la infidelitat. Tu creus que si tu et separes, acabaràs amb la infidelitat al món? No. L'important en una relació és aguantar...», reflexionava.

«En el meu cas, Rubén no ha estat infidel, jo sí i hi ha proves de WhatsApp que ho demostren... I ha estat dur tornar a guanyar-me el seu respecte. Però no ha d'haver-hi penediment, és absurd», va assegurar, deixant a Ana Rosa Quintana sorpresa.

«No t'ha de fer sentir malament, perquè tothom és infidel. Estàs envoltat d'infidelitat! Les úniques persones que van ser fidels sempre van ser els dinosaures... I mira com van acabar!», deia intentant treure-li ferro al tema.

Ana Rosa Quintana no s'esperava que tingués més amors a la seva vida

Boris Izaguirre ha volgut aprofitar l'ocasió per parlar també dels altres amors de la vida, els amics. Durant tots aquests anys, el company d'Ana Rosa Quintana ha aconseguit estrènyer llaços amb diverses cares conegudes del nostre país.

Entre les seves amistats més destacades, podem assenyalar les reines de paper cuixé Tamara Falcó i la seva mare Isabel Preysler o la presentadora Ana Obregón.

Primer pla de Boris Izaguirre posant a un photocall
Boris Izaguirre parla del duel d'Ana Obregón | Europa Press

El redactor d'El Mundo no ha volgut deixar passar el moment per preguntar-li per l'estat anímic actual de la biòloga. «Està en un procés de sanació. Sap que s'ha de refer, perquè la vida continua. La vida sense Áless és duríssima, però és vida i ella vol viure», concloïa.