Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Belén Esteban parla amb el seu marit per confessar-li que ha arribat el final

La col·laboradora de 'Sálvame' tem pel seu futur professional

Després de patir l'aparatós accident a Sálvame, la vida de Belén Esteban  s'ha truncat. Ara, a les seves preocupacions s'hi afegeix un altre revés per a la col·laboradora d'aquest famós programa de Telecinco.

Sens dubte, a ningú no el sorprèn que el final de Sálvame cada vegada és més a prop. Tot i això, el que es desconeixia fins ara era la data de la seva desaparició. I és que tot indica que un important personatge es troba darrere de la seva extinció.

Belén Esteban no pot creure's que el dia que es va produir el seu accident pugui ser el seu últim al programa. La tertuliana no s'esperava que l'espai on col·labora acabi inesperadament, de fet, així mateix, li ha transmès la seva preocupació a Miguel Marcos.

El marit de 'la princesa del poble' està al corrent del final del famós programa d'aquesta cadena. Tot i això, malgrat que són males notícies, el cert és que a Belén li pot anar bé.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban, inquieta pel futur que li espera a 'Sálvame'. | Telecinco
 

Belén Esteban coneix els plans des de fa temps

El motiu de la desaparició de Sálvame és a causa del director de Viva la Vida, Raúl Prieto. Segons Informalia, l'amic de Belén ha fundat una productora «amb què es farà un programa per a les tardes de dilluns a divendres després de l'estiu».

Això significa que, si els rumors són certs, suposaria l'adeu definitiu de Sálvame, un espai que fa més de 10 anys que s'emet.

D'altra banda, al director li interessa acabar d'una vegada per totes amb aquest espai, ja que no guarda uns bons records. Tot i que va ser un dels directors de Sálvame, el cert és que la seva relació amb aquest programa va acabar de la pitjor forma possible.

El problema es remunta l'any 2017, quan Jorge Javier va retreure la quantitat de diners que s'emportaven els directors, David Valldeperas i Raúl Prieto, amb la publicitat. I, encara que el presentador va aconseguir perdonar el primer, la seva relació amb l'últim no es va solucionar.

Va ser a partir d'aquell moment, quan fonts directes comenten que Jorge Javier va donar un ultimàtum a la productora: o Prieto o ell. Una decisió que no va ser necessària que prengués La Fábrica de la Tele, ja que el mateix Raúl va renunciar al seu lloc de treball.

Sens dubte, des que va crear Viva la Vida, la seva carrera professional va per bon camí. Per aquesta raó, actualment el seu propòsit és expandir el seu imperi per la cadena creant nou contingut, encara que suposi la fi de Sálvame.

Belén Esteban ha comunicat a Miguel Marcos que no hi ha res a témer

Belén Esteban, amiga íntima de Raúl Prieto, coneix a la perfecció els plans de futur del director. A més, no tem que li repercuteixi negativament la desaparició del programa on col·labora.

Precisament perquè la seva amistat amb el productor pot facilitar-li treballar al programa que està desenvolupant aquest. I és que Prieto és conscient que 'la de Paracuellos' és un personatge públic molt estimat, un motiu pel qual li interessa contractar-la.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Belén Esteban manté una relació d'amistat molt propera amb Raúl Prieto. | CatalunyaDiari

 

En canvi, alguns tertulians no tenen el nou lloc de treball assegurat i, per això, estan posant fil a l'agulla. «María Patiño o Lydia Lozano ja tenen molt clar que s'han d'acostar a Prieto, com passa amb altres personatges tipus Rafa Mora o Frigenti», segons expliquen Informalia.

«Kike Calleja va ser el més espavilat i directament es va oferir a col·laborar amb ell, amb el compromís d'aportar informació nova. De fet, fins i tot l'ha convidat al seu casament de juliol. Ara mateix tots ells perden el cul per ell», conclou aquesta font.

A banda que perillen els llocs de treball dels col·laboradors de Sálvame, la mateixa productora, La Fábrica de la Tele, també té els dies comptats i no únicament per culpa de Prieto.

Des de fa un temps, Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els fundadors d'aquesta productora, són al punt de mira per l''Operació Deluxe', un presumpte delicte d'espionatge a famosos. Per això sovint han de recórrer a judici per declarar.

Sens dubte, serà a l'estiu quan es veurà si finalment Sálvame queda suspès per sempre i si es reemplaça per un altre de menys polèmic.