Primer pla d'Elionor.

Elionor no dona crèdit després de revelar-se el problema físic

Elionor de Borbó, de nou al punt de mira pel seu físic

Elionor de Borbó, princesa d'Astúries i hereva al tron espanyol, és a més adolescent, però la seva exposició mediàtica la col·loca al punt de mira. El seu físic és analitzat al detall a cadascuna de les seves aparicions públiques: el pentinat, el vestuari o l'evolució del seu estil. Si fins ara el més comentat era la seva dentadura, ara el focus s'ha posat en un altre detall que no passa inadvertit.

Elionor, que el 2023 arribarà a la majoria d'edat, començarà aquest any la preparació militar, un pas més en la seva formació com a futura reina. A més, a cada aparició pública anirà definint el seu estil i mostrant la seva personalitat amb les peces triades, el pentinat, o el color de llavis.

Elionor i la seva mare tenen una bonica relació
Elionor ha trobat en la seva mare un referent d'estil | Europa Press

Elionor va aparèixer en públic per última vegada el desembre passat, a la reunió de membres joves del Projecte Creu Roja que va tenir lloc a Madrid. Va ser una trobada en què ja es veien pistes d'un canvi a la seva imatge. Aquesta vegada, va lluir un maquillatge diferent, propi d'una dona més gran que ella.

 

A la seva última aparició Elionor va mostrar un canvi a la seva imatge

La princesa té una pell llisa i lluminosa, però el que va cridar l'atenció al seu darrer acte públic va ser la seva mirada. «La diferència és que ha començat a introduir un maquillatge una mica més elaborat. Als ulls s'aprecia una subtil línia d''eyeliner' molt enganxada a les pestanyes i només des de la meitat de la parpella cap a l'exterior», afirma una maquilladora professional.

Elionor, que ha heretat els ulls clars del seu pare, aposta, segons la revista ¡Hola!, per un maquillatge estudiat per assolir un objectiu concret. El to ha estat aplicat de dins cap a fora i l'ombra d'ulls aporta un toc rosat en contrast amb el seu color natural d'ulls. El resultat és una mirada molt més il·luminada.

Segons Alberto Dugarte, aplicant el delineador de la meitat de la línia inferior de les pestanyes cap a fora aconsegueix «donar-li llum a la part del llagrimal i obrir la mirada». És un truc, indica l'estilista, que buscaria potenciar que els ulls semblin més separats mitjançant un efecte òptic del maquillatge.

Imatge de la princesa Elionor
Elionor va lluir un maquillatge diferent en el seu últim acte | EUROPAPRESS

A més de l' 'eyeliner' , l'ombra d'ulls terra s'ha aplicat accentuant el color cap al final de l'ull, cosa que potencia l'efecte de mirada esquinçada. És evident que Elionor opta per fer més gran la seva mirada sense que s'evidenciï gaire. Elionor prefereix, a més, màscara de pestanyes i ombres en tons clàssics, com el negre i el marró.

El resultat final és un maquillatge molt natural, que aporta frescor a la pell de la jove. Destaquen els seus llavis, on porta una mica de brillantor natural. Pel que fa a les celles, les porta maquillades per crear un efecte laminat utilitzant una cera per a celles.

El seu físic és analitzat detalladament en cada aparició pública

Pel que fa al pentinat, Elionor ha deixat enrere les famoses trenes amb què ella i la seva germana acostumaven a recollir-se els cabells. Ara, l'hereva mostra una evolució en l'estil dels cabells. En una recent aparició pública, va sorprendre amb una cabellera informal amb puntes pentinades cap a fora, o amb un informal monyo baix, molt habitual en les joves d'avui dia.

Pla general de la princesa Elionor somrient
Elionor lluint un monyo baix, com altres joves de la seva edat | Europa Press

Elionor sembla que va seguint una línia i cuida la seva posada en escena en aparicions públiques. Bé podria demanar consell a la seva mare. I és que els seus estilismes han evolucionat significativament des del seu compromís amb Felip de Borbó. Sempre impecable, en aquestes dues dècades, la reina ha mostrat un canvi al seu vestidor, maquillatge i pentinat creant tendència moltes vegades.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp